Zložljiva telefona Samsung Galaxy Z Fold3 in Galaxy Z Flip3 sta nepogrešljiv izbor za vsak slog
PR 27. avgusta 2021 ob 13:14

Lepe stvari nas privlačijo, odkar pomnimo – še posebej tiste, ki nam lajšajo vsakodnevno življenje. Zato ni čudno, da si narekovalci smernic širom sveta zadovoljno manejo roke potem, ko je Samsung predstavil svoja dva nova zložljiva pametna telefona Galaxy Z Fold3 in Galaxy Z Flip3. Poleg vrhunskih zmogljivosti ju odlikuje tudi atraktiven videz, ki bo zagotovo vsepovsod privlačil radovedne poglede.

Zapeljivec za vsak žep

Kompaktni zložljivi zapeljivec Galaxy Z Flip3 navdušuje, saj s svojimi 4,2 palca paše v skoraj vsak žep. Tudi ko je zložen, lahko z njim fotografirate, poslušate glasbo ali berete sporočila na zunanjem 1,9-palčnem zaslonu, na katerem se prikazujejo tudi vsa obvestila z družabnih omrežij kot tudi število korakov in druge koristne informacije. Ko ga razprete na 6,7-palčni zaslon Dynamic AMOLED s polno HD ločljivostjo, lahko uživate v priljubljenih filmih, serijah in videoposnetkih na družabnih omrežjih. Če morate vmes odgovoriti na sporočilo, samo razdelite zaslon in se prepustite večopravilnosti.

Glede na to, da lahko telefon stoji pod kotom med 75 in 115 stopinj, vam Galaxy Z Flip3 nudi neskončne možnosti fotografiranja in snemanja. Naredite popoln selfie brez rok ali posnemite oster video brez strahu, da se vam bo zatresla roka. Samo postavite svoj Galaxy Z Flip3 pod želenim kotom in izberite popolno pozo, on pa bo naredil ostalo. Seveda brez stojala ali selfie palice, saj lahko stoji popolnoma sam. Vse fotografije in videoposnetki vaših nepozabnih trenutkov ali najljubših modnih kombinacij bodo imeli ob 256 GB vgrajenega pomnilnika dovolj prostora, zato ne omejujte svoje ustvarjalnosti.

Večopravilnost nikdar ni bila lažja – z modelom Galaxy Z Fold3

Mobilni telefon je orodje, ki se mora prilagoditi nam, našim potrebam in željam, in ne obratno. Zato smo mislili na vsako podrobnost, ki vam bo olajšala delo in polepšala zabavo. Na 7,6-palčnem zaslonu lahko brezskrbno delate z aplikacijami kot so Microsoft Teams ali gledate videoposnetke in priljubljene serije ali filme. Če imate večopravilnost v krvi in radi družite prijetno s koristnim, enostavno razdelite zaslon in vse aktivnosti opravljajte istočasno. Galaxy Z Fold3 vam omogoča hkratno delo s tremi aplikacijami. Pri tem vam lahko dodatno pomaga pisalo S Pen, ki je združljivo z obema zložljivima pametnima telefonoma!

Slikajte iz več zornih kotov z enim klikom z modelom Galaxy Z Fold3

5 kamer na treh različnih mestih vam nudi popoln kot, za katerega bi se namučili tudi profesionalni fotografi. Naj vaši profili na družabnih omrežjih pridobijo širšo sliko, ki bo verodostojno prenesla atmosfero in ambient, ki ju želite deliti z vašimi najdražjimi.

Prednja kamera pod zaslonom čudežno izgine, čim se vklopi ta 7,6-palčni zaslon Infinity Flex, pri tem pa na zaslonu za seboj ne pusti ničesar drugega kot tisto, kar se prikazuje. Brez lastne odprtine za kamero, tako da je celoten prostor prepuščen vašemu uživanju ali delu.

Za razred varnejša

Zgrajena sta iz najbolj vzdržljivega aluminija Armor in z obeh strani zaščitena s steklom Gorilla Glass Victus. Notranji zaslon ščiti folija iz raztegljivega materiala PET. Dobro je poudariti, da lahko zaradi zaslona Infinity Flex in napredne tehnologije zlaganja Hideaway Hinge oba pametna telefona zdržita 200.000 preklopov. Modela Galaxy Z Fold3 in Galaxy Z Flip3 sta tudi prva zložljiva pametna telefona z vodoodpornostjo po standardu IPX8.

Več informacij o pametnih telefonih Galaxy Z Fold3 in Galaxy Z Flip3 lahko najdete na www.samsung.si.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja