Zakaj zaupati svojo kariero Deloglasniku?
PR 7. oktobra 2019 ob 10:52

Iskalci zaposlitve se danes soočajo z nenehnim pritiskom, da bodo zamudili priložnost za novo in boljše delovno mesto. Ne glede na to ali ste aktivni iskalec zaposlitve ali pa želite le vsake toliko preveriti kakšna je situacija z delovnimi mesti na trgu dela, vam na zaposlitvenem portalu Deloglasnik ažurno in učinkovito omogočamo pregled in prijavo na prosta delovna mesta.

Prvi korak – iskanje zaposlitve

Ker se na Deloglasniku zavedamo bremena brezposelnosti oz. stresa prehodnih obdobij med različnimi službami smo spletno stran Deloglasnik kakor tudi naš poslovni pristop oblikovali tako, da iskalcem zaposlitve omogočamo čim bolj preprost, pregleden in lahko razumljiv postopek prijave na delovno mesto.

Iskalci lahko delovna mesta iščete med najnovejšimi (izpostavljenimi) oglasi za prosta delovna mesta ali pa slednja poiščete na podlagi želenih iskalnih kategorij (vsebina dela/kraj dela/delodajalec).

V kolikor pa ste pripravljeni na skok v neznano pa vam na Deloglasniku priporočamo, da na naši spletni strani preizkusite tudi opcijo Napredno iskanje, kjer lahko oglase za prosta delovna mesta iščete tako, da označite svoje generalne preference kot npr. določen/nedoločen čas dela, regija dela ter vaše kvalifikacije kot npr. poklicna izobrazba, znanje jezikov in vozniško dovoljenje ter preizkusite katera delovna mesta izven vaših primarnih preferenc ravno tako ustrezajo vašim kompetencam?

Drugi korak – uporaba naprednih orodij pri iskanju zaposlitve

Naslednji korak, ki ga na zaposlitvenem portalu Deloglasnik vidimo kot ključnega za uspeh je izgradnja kvalitetnega komunikacijskega mostu med iskalci zaposlitve in delodajalci. Kot tovrsten posrednik je naš cilj zagotovitev enakovrednega zadovoljstvo na obeh straneh.

Za vse ostalo pa so tu Deloglasnikova nova spletna orodja, ki so predmet nenehnega razvoja in dopolnitev. Spletna orodja zaposlitvenemu procesu dodajajo novo dimenzijo povezovanja ustreznih kandidatov z delodajalci.

Primeri orodij, ki vam jih za iskanje novih delovnih mest na zaposlitvenem portalu ponujamo so:

Za iskalce
  • oglase o prostih delovnih mestih, ki vas zanimajo, lahko prejemate na vaš email,
  • izpolnite lahko vprašalnik osebnosti,
  • za enostavnejšo organizacijo iskanja delovnih mesti lahko v osnovnem meniju dostopate do gumba »Pregledana delovna mesta«, ki vam bo omogočil dostop do zgodovine pregledanih oglasov,
  • delovna mesta na katera bi se želeli prijaviti oz. so vas pritegnila pa lahko shranite za kasnejši ogled in oglas se vam bo razvrstil pod sekcijo osnovnega menija »Shranjena delovna mesta«,
  • dostopate lahko tudi do svojega arhiva aktivnosti, kjer vam je omogočeno, da spremljate svoje prijave na delovno mesta.
Za delodajalce:
  • svoje bodoče delavce lahko iščete po naši obširni bazi kadrov,
  • pri izbiri kandidata lahko uporabljate naše selekcijsko orodje Hercul,
  • pri objavi oglasa za delo lahko dodate lasten vprašalnik, ki ga morajo kandidati pred prijavo na delovno mesto izpolniti.

Kljub naprednim spletnim orodjem pa nismo pozabili na pomembnost osebnega stika s strankami. Iskalcem zaposlitve kakor tudi delodajalcem po potrebi nudimo podporo pri vseh morebitnih dodatnih vprašanj ali pojasnil. Glede delovnih mest ali drugih tehničnih vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu ali socialnih omrežjih Facebook in LinkedIn. Ne pozabite pa se seznaniti tudi z našimi vsakotedenskimi nasveti in novicami na temo zaposlovanja ter dela.

Naše poslanstvo

Na zaposlitvenem portalu Deloglasnik se zavedamo pomembnosti vseh vrst poklicev in delovnih mest zato pri naboru oglasov za prosta delovna mest poskušamo zajeti čim širši spekter zaposlitev tako po panogi, regiji ali načinu zaposlitve.

Tekom dolgoletnih izkušenj delovanja smo močno razširili bazo tako iskalcev zaposlitve kakor tudi delodajalcev. Kot našemu uporabniku vam tako na zaposlitven portalu Deloglasnik omogočamo hitro odzivnost in širok nabor priložnosti tudi še za tako urgentne primere iskanja službe ali obratno – iskanja delavcev.

Na kratko bi torej vprašanju zakaj zaupati svojo kariero Deloglasniku lahko odgovorili:

  1. Ker boste vse kar potrebujete dobili na enem mestu!
  2. Ker proces zaposlovanja še nikoli ni bil tako preprost in učinkovit kakor tukaj in zdaj

***

Naslovna fotografija: Deposit Photos

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.