Zakaj ne Kie in kateri telefonski testi prihajajo v kratkem?
Matjaž Ropret 16. marca 2019 ob 07:33

Po vikendu premora, po Barceloni je bil kar nujen, se vlog vrača. Tudi vnaprej ni nujno, da bo čisto vsako soboto, vsako drugo pa skoraj zagotovo.

Zakaj spet sedim v avtu? Ker sem testiral novo Kio Ceed, tako z vstopnim motorjem in srednjo opremo, pa tega sploh ne bi uganil, če ne bi vedel. Mislil bi, da je dražja. In tudi sicer me je ta avto presenetil, ker za razliko od prejšnje generacije na nobenem področju nima več resne luknje, v vsem se izkaže. Več pa v vlogu in kdaj kasneje tudi tu na strani.

Prav tako v bližnji prihodnosti prihajajo podrobni opisi treh precej posebnih telefonov. Prvi med njimi je “igričarski” Razer Phone 2. Edini telefon z zaslonom, ki se osvežuje 120-krat na sekundo. Pa tudi velika in glasna zadeva. Kakšna pa se mi zdi kot vsakdanji telefon, pa bom povedal v testu.

Naslednji je Honor View 20, ki je zanimiv najmanj zaradi treh razlogov. Najbolj banalen je najbrž videz, toda zadnja stran s spreminjajočim se vzorcem je res huda. Tam je tudi fotografski objektiv, ki vsebuje tipalo s kar 48 milijoni točk, spredaj pa je v zaslonu luknja, ena prvih sploh.

Še tretji pa je prav tako eden, ki smo ga v Sloveniji kar nekaj časa čakali a zdaj je v ponudbi operaterjev. To je Googlov Pixel, konkretno uporabljam manjši Pixel 3, seveda najbolj zaradi fotoaparata.

Konkretnejši testi sledijo, za zdaj pa današnji vlog. Vabim k ogledu, všečkanju in komentiranju!

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.