Zakaj izbrati Samsung Galaxy Note10?
PR 28. oktobra 2019 ob 13:45

Stojite pred vitrino čudovito razstavljenih pametnih telefonov in veste, da boste zagotovo z enim  izmed  jih danes odšli domov. Toda s katerim izmed njih?

Naj vam namignemo, kako smo mi razrešili dilemo. V eno samo napravo smo združili vse in še marsikaj več: eleganten dizajn, napredna video orodja, funkcijo super hitrega polnjenja, pisalo S Pen, edinstveno kamero, in še in še. Da pa bo odločitev o izbiri pravega pametnega telefona še lažja, vam zaupamo razloge, zakaj izbrati Galaxy Note10 ali Note10+.

Moč je zdaj na voljo v dveh velikostih

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih in uporabniki lahko izberejo tisti model, ki jim najbolj ustreza. Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti pisala S Pen in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) kinematografskim brezkončnim zaslonom. Galaxy Note10+ se lahko pohvali s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon v tej seriji doslej. Zaslon zmanjšuje tudi obremenitev oči in spanja z odstranjevanjem škodljive modre svetlobe na ravni slikovnih pik, ne da bi pri tem spreminjali in ogrožali barvo.

Energija za daljši dan

Izkoristite 30-minutno polnjenje za celodnevno energijo. Lahko pa se odločite tudi za Hitro brezžično polnjenje 2.0 in pozabite na kabel. Spremljala vas bo največja baterija Galaxy Note serije doslej. Inovativna inteligenca prepozna vaše mobilne navade in se jim prilagodi, da traja do konca dneva in še dlje. In ob tem razveseli vaše prijatelje – funkcija brezžične skupne rabe energije vam omogoča, da lahko svojo energijo delite z drugimi napravami.

Pomnilnik prenosnika brez prenosnika

Zahvaljujoč 512 GB notranjega pomnilnika, ki ga lahko pri Galaxy Note10+ pametnem telefonu razširite z 1 TB kartico microSD, lahko na telefon shranite vso svojo glasbo, fotografije in filme. Za še več pomnilnika enostavno vstavite microSD kartico ali jo zamenjajte z drugo SIM kartico in uporabite zmožnost Dual SIM, s katero ste lahko na eni sami napravi povezani dvojno.

Pomislite. Zapišite. Zajemite.

Edinstveno pisalo S Pen definira izkušnjo Galaxy Note pametnih telefonov. Predstavljamo vam naše najnaprednejše pisalo doslej. Z elegantno enodelno obliko sledi vaših gibom ter omogoča daljše pisanje, risanje in upravljanje. Pisalo S Pen je zdaj vaš daljinski upravljalnik, ki spremeni vaše klike v dejanja. Premikajte se po predstavitvi, predvajajte in ustavljajte videoposnetke ali fotografirajte – vse samo s klikom pisala S Pen.

Namizna izkušnja brez računalnika

Galaxy Note10 razširja zmogljivosti postaje Samsung DeX in uporabnikom omogoča enostavnejšo preklapljanje med pametnim telefonom in namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom. Uporabniki lahko s preprosto USB povezavo prenašajo datoteke med napravami ter z miško in tipkovnico uporabljajo svoje najljubše mobilne aplikacije. 

Kamera profesionalnega razreda

Zmogljivo tehnologijo profesionalnega razreda smo strnili v sistem več kamer, ki ga lahko prenašate v žepu in uporabljate za takojšnje ustvarjanje in urejanje posnetkov. Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta vse osnovne elemente kamer – od objektiva z dvojno zaslonko do ultra široke kamere, Sprotnega ostrenja in celo Optimizatorja prizora.

Varnost vojaškega razreda

Samsung Knox platforma je vgrajena v Galaxy Note10 pametne telefone in vam je na voljo od trenutka, ko vašo napravo vzamete iz škatle. Knox platformo sestavljajo prekrivajoči se obrambni in varnostni mehanizmi, ki vas ščitijo pred vdorom, škodljivo programsko opremo in drugimi nevarnejšimi grožnjami. Platforma zagotavlja varnost, z varno napravo pa ste lahko svobodni, ko delate in ko se zabavate – kadarkoli, kjerkoli in kadarkoli želite.

In če za konec povzamemo – predstavljamo vam moč na višji ravni. Z Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno pisalo S Pen.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja