Začel se je izziv za vse računalniške genije – osvoji udeležbo na Googlovi konferenci v Kaliforniji
PR 16. novembra 2018 ob 10:28

Prijavite se na hackathon Android TV 2018

in popeljite svojo ekipo v Kalifornijo na konferenco Google I/O 2019!

United Cloud, središče za raziskave in razvoj v skupini United Group, v sodelovanju s podjetjem Google organizira hackathon Bits N’ AndroidTV, ki bo potekal 5. in 6. decembra v Beogradu. Prijave so odprte do 20. novembra, zmagovalna ekipa pa bo osvojila potovanje na priznano konferenco Google I/O 2019 v Kaliforniji.

Sodelujoče ekipe bodo imele na voljo 24 ur, da rešijo naloge na področju operacijskega sistema Android TV, tema pa bo objavljena na prvi dan hackathona. Dogodek je odprt za vse profile razvijalcev ter oblikovalce uporabniških vmesnikov, predhodne izkušnje s tega področja pa niso obvezne. V času hackathona bo ekipam na voljo podpora strokovnjakov iz podjetij United Cloud in Google.

Drugi dan hackathona bodo izbrali zmagovalca z rešitvijo, ki bo izstopala po svoji kakovosti, inovativnosti in predstavitvi. Predstavniki zmagovalne ekipe bodo osvojili karte za prestižno konferenco, pot in nastanitev v Kaliforniji. Strokovno žirijo, ki bo ocenjevala rešitve, sestavljajo predstavniki podjetij United Cloud in Google.

Android TV je operacijski sistem televizije prihodnosti, razvilo pa ga je podjetje Google. Operacijski sistem Android TV v Sloveniji in regiji postopoma postaja vse bolj razširjen. V zadnjem času tudi zahvaljujoč novi platformi Telemach EON, na kateri je strokovna ekipa podjetja United Cloud delala zadnji dve leti.

 

Prijave za posameznike in ekipe, ki jih zanima udeležba, so odprte na naslovu www.united.cloud, kjer lahko pridobite tudi vse potrebne informacije.

 

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.