WEBSI dan – osrednji letošnji dogodek za ljubitelje digitala
PR 2. septembra 2020 ob 10:17

Letos bo WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja, že tradicionalno združil in navdušil ljubitelje digitala, ki spremljajo trende na tem področju, ali jih mogoče celo postavljajo, zvečer pa podelil nagrade letošnjim WEBSI Spletnim prvakom!

Tokrat bo dogodek potekal 24. septembra v Festivalni dvorani Ljubljana.

Organizatorji z velikim veseljem sporočajo, da kljub posebnim okoliščinam WEBSI dan 2020 nespremenjeno ostaja v Festivalni dvorani. S pozitivnim mnenjem NIJZ za izvedbo in upoštevanjem priporočil bodo naredili vse, da bo WEBSI dan varen za vse.

Kaj se bo dogajalo?

Na kongresnem delu bodo govorci skozi kratka, zanimiva predavanja predstavili aktualno dogajanje na področju digitalnega komuniciranja. Kot vedno doslej bodo v ospredje postavili uspešne slovenske primere in zgodbe. Na večerni podelitvi pa bodo razkriti letošnji WEBSI Spletni prvaki. Podeljenih bo kar 31 prestižnih WEBSI nagrad, dogodek pa bo tako čez dan kot zvečer povezoval Boštjan Gorenc – Pižama.

Kdo so govorci, ki bodo predstavili trende in novosti na področju digitala?

Žiga Vraničar iz agencije Renderspace bo preko študije primera izpostavil uspešnost data-lead vsebinskega marketinga, o kriznem komuniciranju v digitalni dobi pa bo spregovorila Brigita Zorec (Fraport Slovenija). Ali lahko viralnost načrtujemo in kako, bo pojasnil Jure Tovrljan, kreativni direktor iz agencije AV studio. Razvoj uporabniške izkušnje globalne uspešnice, aplikacije Speech Blubs iz Slovenije, pa bo predstavil Mitja Mavsar (Blub Blub Inc.).

Na dogodku ne bo manjkala niti digitalna ekipa Vala 202 – podkast Odbita do bita se bo namreč za eno popoldne preselil na WEBSI dan, kjer bosta Anže Tomić in Maruša Kerec z zanimivi gosti razpravljala o sodobnih tehnologijah ter jih kritično umestila v prostor in čas. Na okrogli mizi o novih generacijah, o novih trendih in kanalih pa bo z gosti debatirala Karmen Mlinar (A1 Slovenija). O TikToku, Instagramu in še čem bo govorila z Aljo Horvat (ilustratorko), Luko Čižmekom (TikTok @lukainekipa), Žigo Kukovičem (TikTok @kuxala) ter s Petrom Kokaljem (Dunking Devils).

O zoom generaciji in tem, kako je šele koronavirus prinesel digitalizacijo, o kateri smo špekulirali, bo spregovoril Vuk Ćosić,  o omrežju 5G in priložnostih, ki nam jih prinaša, pa bo razpravljal Simon Slonjšak, direktor Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije. Za konec pa bosta Rok Avbar in Nik Drozg iz Kina Šiška predstavila spletno prezenco Kina Šiška, s poudarkom na rešitvah v času epidemije.

Več na www.websidan.si

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.