Vtisi po prvem dnevu skoraj »normalnega«  sejma MWC (#video)
Matjaž Ropret 1. marca 2022 ob 10:15

V Barceloni danes poteka že drugi dan sejma mobilne telefonije MWC, ki je po lanski skromni izvedbi tokrat spet blizu tega, kar smo poznali do vključno l. 2019. V vlogu sem zbral nekaj glavnih vtisov prvega dne.

Od naprav, prvič prikazanih na oz. ob robu sejma, sem že predstavil telefone Realme in paleto izdelkov TCL (slednje v videu, bom pa o njih tudi še kaj napisal, ko utegnem). Ostale novosti, vključno s telefoni Honor, Oppo, Poco in ostale, pa pridejo na vrsto v bližnji prihodnosti. Kot tudi še več o metaverzumu, poslovnih in omrežnih temah in še kakšni bizarnosti, ki se je nadejam drugi dan, ko bo več časa za dejansko raziskovanje razstavnih prostorov.

Metaverzum na razstavnem prostoru južnokorejskega telekoma.
Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja