VIKEND ANKETA: Te bo premamil nov mobilni operater?
Tehnozvezdje 18. februarja 2023 ob 06:01

V ponedeljek začne delovati nov mobilni operater re:do, zato nas tokrat zanima, na osnovi česa izbiraš svojega ponudnika mobilne telefonije.

V bistvu novi ponudnik, ki ni operater z lastno infrastrukturo, temveč t. i. navidezni, že deluje. Bo pa v ponedeljek odprl storitve za vse. Prav tako ne gre za nekoga zares novega, saj je to projekt skupine A1, četudi z menda povsem novo ekipo. Kot vemo je avstrijska skupina v Sloveniji prisotna z istoimenskim operaterjem, na njegovem omrežju bo kajpak storitve nudil tudi re:do, in še z navideznim operaterjem Bob. Zato se postavlja vprašanje smiselnosti še tretjega ponudnika, a na to vprašanje bomo odgovor iskali na ponedeljkovi predstavitvi. Šlo bo sicer za povsem digitalnega ponudnika v slogu bančnih (fintech), kot sta N26 ali Revolut. Kot vse kaže bo na voljo zgolj en, menda neomejen paket za 15 evrov na mesec.

Več o tem torej takrat, ko se novinec zares predstavi, zdaj pa vprašanje glede tvojega odločanja za operaterja, pri katerem imaš svojo mobilno številko in na čigar omrežju največ brskaš po novicah in družabnih omrežjih, pretakaš video in počneš vse ostalo. Možni so največ trije odgovori, rezultate pa analiziramo v začetku tedna, skupaj s ponudno novega operaterja. Hvala za glasovanje!

Ta anketa je zaključena

Na osnovi česa se odločaš za mobilnega operaterja?

Naslovna fotografija: DepositPhotos

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja