Vezave dušijo, HoT pa navdušuje z maksimalno fleksibilnostjo
PR 14. septembra 2023 ob 09:03

Sodoben življenjski slog je tak, da smo se navadili imeti vse pri roki – zdaj in takoj. Zato je toliko bolj grenek občutek, ko pri mobilnem operaterju v zameno za nov telefon na obroke ali ugodnejši paket naročnine obljubiš še nadaljnji dve leti zvestobe, potem pa si zaželiš nekaj novega ali boljšega.

Zato je razumljivo, da se vse več uporabnikov odloča za tistega operaterja, ki ponuja več svobode pri izbiri in lažje prilagajanje tako potrebam kot debelini denarnice. Na tem področju HoT, HOFER Telekom, ki je letos že presegel 140.000 uporabnikov, praktično nima konkurence. Od prihoda na slovenski trg leta 2017 ponuja pakete po cenah, ki se v vseh teh letih še niso zvišale. Ponudba je enostavna, transparentna in ravno dovolj raznolika, da vsakdo najde nekaj zase. In če k njim prenesete številko do 31. oktobra 2023, prejmete še HOFER bon v vrednosti 10 evrov.

HoT vsako leto izboljša svoje pakete za vse uporabnike: za nove, ki so tako nagrajeni za priključitev, stari pa za zvestobo. Letos so pakete izboljšali maja ob 6. obletnici. Pri paketu HoT EXTRA je od tedaj vključenih 200 GB prenosa podatkov (prej 150 GB), cena pa se je znižala na 13,99 evrov. HoT MAXI, ki je primeren za vse, ki se želijo neobremenjeno pogovarjati po telefonu ali brezskrbno brskati po spletu, za samo 9,99 € ponuja 100 GB (prej 80 GB). Pri HoT MINI, ki je odlična izbira za manj zahtevne uporabnike, pa 6 GB prenosa podatkov v Sloveniji prejmete za samo 6,99 evrov.

V klicnem centru HoT-a se javijo v 13 sekundah

Vsi mobilni paketi omogočajo tudi določeno količino klicev in SMS-ov v tujini, pa tudi prenos podatkov v tujini. Paket HoT EXTRA nudi 7 GB v EU, HoT MAXI 5 GB, HoT MINI pa 3 GB. Seveda lahko količino še povečate. Dodatnih 5 GB v EU si zagotovite z doplačilom le 5 €, 1 GB v omrežju 1 Srbija pa za 4,99 €. Različne možnosti se lahko dodajo ali izključijo prek spleta ali mobilne aplikacije, lahko pa tudi s klicem v center za podporo uporabnikom. Za vse, ki dvomite v hitrost delovanja klicnega centra: pri HoT-u na telefonske klice odgovorijo v povprečju v 13 sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa se javijo v povprečju v 25 sekundah.

Prednost HoT-a je zagotovo ta, da lahko med paketi, ki so na voljo brez vezave, preklapljate brezplačno in tako lahko praktično vsak mesec izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Če torej med počitnicami potrebujete več prenosa podatkov, ko ste doma (in ste priklopljeni na hišno brezžično omrežje) pa manj, lahko z nekaj kliki spremenite paket in prihranite.

Kaj pa internet?

Tudi pri internetnih dvojčkih, trojčkih … se velikokrat zaplete. Operaterji, ki ponujajo internetne pakete v kombinaciji s televizijskimi shemami, namreč dopuščajo bore malo svobode. Pri HoT-u so tako tudi na tem področju edinstveni. Z letošnjim letom so v ponudbo dodali čisto nov paket za mobilni internet HoT GIGA neomejeni, ki za le 17,99 evrov dostavi točno to, kar obljublja v imenu – neomejeno količino podatkov v Sloveniji s polno hitrostjo prenosa podatkov do 50/10 Mbit/s. Za le dva evra doplačila mesečno je na voljo opcija 5G s polno hitrostjo do 1000/200 Mbit/s. Višje hitrosti so na voljo v mobilnem omrežju 5G, pa tudi v LTE, če naprava uporabnika ne podpira 5G.

Na voljo so tudi ‘manjši’ paketi mobilnega interneta. HoT GIGA mini s 30 GB prenosa podatkov za le 6,99 evrov, kar zadostuje za brezskrbno brskanje po spletu doma, na poti ali v pisarni, poslušanje podkastov ali igranje spletnih mobilnih iger. HoT GIGA s 300 GB prenosa podatkov za 14,99 evrov pa je več kot dovolj za brezskrbno rabo interneta tudi za bolj napredne uporabnike, ki internet uporabljajo za delo in zabavo. Tudi če ga boste delili z drugimi v gospodinjstvu ali pisarni, je malo verjetno, da boste porabili vse zakupljene količine.

WiFi2Go za vso družino

In tu je še WiFi2Go – gre za mobilno WiFi omrežje, v katerega se lahko poveže vsa družina, namestite pa ga v nekaj preprostih korakih. V paketu je vse, kar potrebujete: SIM kartica, WiFi modem in dodatno še HoT GIGA s 300 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 30 dni v vrednosti 14,99 evrov.

Če torej iščete rešitev za mobilni internet in mobilno telefonijo, ki bi bila pisana vam na kožo, je HoT zagotovo super izbira. Vsak mesec izberete in plačate le to, kar potrebujete, hkrati pa ste lahko še naprej svobodni. Vprašanje »kaj, če bo že kmalu na voljo kaj boljšega?« pa lahko kar pozabite. Ko bo, boste tega pri HoT-u tudi avtomatsko deležni.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja