V najlepših letih si zaslužite najboljši mobilni paket
PR 22. maja 2023 ob 11:03

Preden odhitite v poln dan, si vzemite trenutek za najboljšo ponudbo mobilnega paketa za starostnike na trgu! Paketi A1 MIO z neomejenimi klici, sporočili in prenosom mobilnih podatkov vključujejo največ za najnižjo ceno, brez vezave.

A1 miniMIO je ob predložitvi kartice za upokojence v prvem letu na voljo za le 7,99 evrov, poleg neomejenih količin ponuja še 13,6 GB prenosa podatkov v Evropski uniji in brezplačen dostop do zabavnih vsebin.

Z neomejenimi klici in sporočili boste vedno na voljo za pogovor

Kot pravijo, starost je modrost. Še danes boste verjetno prejeli klic otrok, ki potrebujejo nasvet, ali snahe, ki si želi vašega recepta. Pa soseda, ki ne ve, kako se lotiti hišnega opravila ali pa vnukov, ki si želijo priti na obisk. S paketom A1 MIO z neomejenimi klici in sporočili, boste ves čas na voljo za dober nasvet in toplo besedo.

Dostopajte do spleta neomejeno, a varno

Uporaba mobilnih podatkov med starejšimi uporabniki je po podatkih A1 v zadnjih dveh letih narasla za 54 odstotkov, zato paketi A1 MIO starostnikom omogočajo neomejeno količino prenosa podatkov. A podjetje ob tem opozarja na pogoste nevarnosti, ki lahko povzročijo visoke stroške.

Za varno rabo telefona in spleta, upoštevajte nekaj pravil: telefonski pogovor sprejmite ali vrnite le, če klic pričakujete in poznate številko; ne odpirajte vsebin in povezav v SMS-u iz neznanega vira in nikoli ne razkrijte osebnih podatkov, številke plačilne kartice, uporabniških imen ali gesel.

Več informacij o ponudbi na https://www.a1.si/upokojenci. Preverite tudi ugodnejšo ponudbo najbolj priljubljenih telefonov.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja