V Logatcu je bilo v soboto VROČE
Marjan Kodelja 11. junija 2024 ob 12:18

Ni skrivnost, da obožujem električne avtomobile, vendar tudi klasični jekleni konjički v sebi skrivajo magijo. Glasno in »smrdeče« so jo pokazali na prireditvi New Limits 2024.

Dogodek v Logatcu ni bil namenjen zgolj mladcem z mokrimi sanjami o super športnih avtomobilih in ameriških mišičnjakih, temveč družinam, saj so vsi našli nekaj sebi primernega. Ne mislim zaiti v podrobnosti. Starejši boste razumeli. Poslikave teles in mokro pranje avtomobilov za močnejši spol, frajerji za krmili »nabritih« avtomobilov in motorjev za nežnejši ter poligoni za otroke. Večinoma se je gledalo, manj otipavalo ali celo sedelo na sopotnikovem sedežu med panoramskimi vožnjami. Razen v primeru debelejših denarnic.

New Limits je združil največ super športnikov na enem mestu, med katerimi so bile zastopane vse poznane znamke, kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari, Brabus in AMG. Posebna zanimivost letošnjega dogodka pa je bil prihod vseh generacij Porschejev, od modelov RS do Turbo+GT ter reli dirkalniki AŠSLO in GM Racing. Kdor je dogodek zamudil, mu je lahko žal. Ali pač ne. Naslednje leto bo nova priložnost.

Avtor Marjan Kodelja
mm
Marjan se s tehnološkim novinarstvom ukvarja od leta 1997 in v tem času je videl že mnogo stvari, ki se nikoli niso uveljavile ali pa so imele kratek čas trajanja. Začel je pri računalniški reviji Moj mikro in ter 2000 postal njen urednik. Veliko kasneje je bil urednik naprej tednika Stop in nato še tednika Vklop, trenutno pa kruh služi s pisanjem tehnoloških člankov.
Marjan Kodelja - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja