Udeležite se enega največjih igričarskih dogodkov v Sloveniji
PR 19. februarja 2019 ob 17:33

Se upate pomeriti v igranju računalniških iger? Svoje spretnosti boste kmalu lahko tudi dokazali! Z velikim veseljem vas obveščamo, da se je najhitreje rastoči slovenski mobilni operater Telemach pridružil dogodkom EPICENTER LAN, sodelovanja pa se boste gotovo razveselili vsi navdušenci nad računalniškimi igrami.

Na prvem letošnjem gamerskem dogodku, ki bo potekal 2. marca v Mariboru, bo predstavljena turbulentna tehnologija, ki se je ne bi branil noben pravi ljubitelj iger. Telefon Honor Play je hiter in pameten. Z umetno inteligenco nevronske procesorske enote v procesorju Kirin 970 se uvršča med najpametnejše naprave. GPU Turbo namreč zmogljivost poveča za skoraj 60 odstotkov, obenem pa porabo baterije zniža za 30 odstotkov.

Si predstavljate, da ste med igro deležni skoraj polne hitrosti in stalnega števila sličic na sekundo, ki omogoča gladko akcijo? S telefonom Honor Play boste imeli pravo igralno konzolo s seboj tudi na poti!

K neomejenemu igralnemu užitku se odlično poda tudi neomejen prenos podatkov, ki ga je s paketom NAJVEČ prvič v Sloveniji predstavil Telemach.

Pripravite svoje mašine in razgibajte prste. Se vidimo v Mariboru.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.