Turneja Huaweija #SeeMoreMagic
PR 3. septembra 2018 ob 12:58

Huawei, ki zadnja leta beleži izjemno visoko rast na globalnem trgu, bo z dvotedenskim potovanjem po Sloveniji in Hrvaški pokazalo svojo vizijo razvoja tehnologije s pomočjo svojih inovativnih izdelkov. Prostor z imenom #SeeMoreMagic je namenjen prikazovanju izdelkov in omogoča vsem obiskovalcem, da preizkusijo številne novosti najbolj prodajanih izdelkov Huawei.

Razstavni prostor #SeeMoreMagic lahko obiščete v Sloveniji med 1. in 6. septembrom. Med 1. in 3. septembrom vas bo pričakal v Ljubljani in se nato preselil v Portorož, kjer bo med 4. in 6. septembrom, nakar se vrača nazaj na Hrvaško.

Podjetje se je v svoji najnovejši seriji P20 osredotočilo na mobilno fotografijo, zato se bodo uporabniki s pomočjo #SeeMoreMagic lahko prepričali kako velik napredek je bil narejen. Zainteresirani obiskovalci bodo lahko preizkusili pametne telefone Huawei in z njimi snemali videe ter zajemali fotografije v različnih pogojih in z različnimi rekviziti, ki bodo na voljo na lokaciji. Svoje rezultate bodo lahko delili na družbenih omrežjih in jih natisnili ter shranili za spomin – vse to, da se resnično prepričajo o naprednih zmožnostih naprav.

Huawei je popolnoma osredotočen na inovacije ter kakovost in ravno ta pristop nas je postavil na drugo mesto na svetu po prodaji pametnih telefonov. Ljudem želimo iz prve roke pokazati, kako ta napredna tehnologija deluje. Ravno zaradi tega smo zasnovali to promocijo in tako želimo skozi naslednjih 20 dni prikazati napredne funkcije naših telefonov. Posebno pozornost bomo posvetili predstavitvi pametnega telefona P20 Pro, ki ga je EISA pred kratkim razglasila za najboljši telefon leta. Pokazali bomo, kako kamera na P20 Pro deluje v izjemno zahtevnih fotografskih razmerah ter kako ujeti v fotografijo premikajoče se in oddaljene predmete, kako deluje nočni način in podobno,

je pojasnil Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Obiskovalci lahko na obeh lokacijah sodelujejo v nagradnem natečaju in tako z malo kreativnosti osvojijo pametni telefon Huawei P20 Lite.

V kolikor se v obdobju med 1. in 6. septembrom odločite za nakup telefona Huawei, obiščite razstavni prostor #SeeMoreMagic na kateremkoli od obeh lokacij in s predloženim računom prejmite brezplačne bluetooth slušalke Huawei.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja