To je nov član izjemne družine pametnih telefonov Samsung Galaxy S21
PR 18. januarja 2022 ob 09:45

Celotna serija Samsung Galaxy S21 navdušuje s odličnimi lastnostmi. Najljubše funkcije serije pa so združene v telefonu, ki je na prodajne police prišel v januarju. To je Galaxy S21 FE 5G, ki je nastal po navdihu oboževalcev.

Na prvi pogled

Telefoni, ki so postali že modni dodatki vsakega posameznika, morajo izgledati popolno. S21 FE 5G je tako na voljo v nežni barvi sivke ter v klasični nevtralni beli in grafitni barvi. Sami lahko izberete tisto, ki bo najbolje ustrezala vašemu stilu. Velikost zaslona, ki znaša 16,3 cm (6,4˝) je idealna za povezovanje s prijatelji in raziskovanje, gledanje oddaj ali deljenje posnetkov v živo. Brezkončni Infinity-O Amoled zaslon je prijazen do oči, saj zmanjša škodljive učinke modre svetlobe ponoči, zaščiten pa je še z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom. Ikonični okvir Contour-Cut je lepo integriran z ohišjem kamere in tako doda zaključen in enoten videz telefona. Z debelino 7,9 mm je izredno tanek, zato ga lahko brez težav prenašate v žepu ali manjši torbici.

Kamera za vsak žep

Vsak pametni telefon mora danes imeti odlično kamero, saj uporabniki želijo vedno imeti pri roki fotoaparat, za snemanje čudovitih trenutkov ali pomembnih zadev. Celotna serija Galaxy S21 nudi vrhunske kamere, novi Galaxy S21 FE 5G je od svoje družine povzel tudi to. Tri kamere na hrbtni strani telefona skrbijo za najbolj žive fotografije na svetu: 12 MP ultra široka kamera, širokokotna z 12 MP in 8 MP telefoto kamera. Sprednja kamera s 32 MP pa omogoča vrhunske selfije, za posebne posnetke pa je tu možnost hkratnega snemanja.

S sprednjo in zadnjo kamero skupaj, vam nobeno dogajanje ne bo ušlo. Če boste snemali ob nočnih urah, ko je svetloba slabša, vas posnetki ne razočarajo, saj ima telefon izboljšan nočni način.

Fotografije tako vsebujejo vsako najmanjšo podrobnost, za oddaljene objekte pa je tu še 30-kratni Zoom Space, ki s funkcijo zaklepa povečave zmanjša tresenje ob povečavi in tako slike niso popačene.

Vrhunske zmogljivosti

Da so uporabniki zadovoljni z izkušnjo, mora vzajemno delovati več tehničnih komponent telefona. Dobra in dolga vzdržljivost baterije, odzivnost zaslona, dobra grafika – to so lastnosti, s katerimi se ponaša tudi S21 FE 5G.

Vzdržljiva 4500 miliamperurna baterija omogoča uporabnikom uporabo čez ves dan. V samo pol ure pa lahko aparat s 25 W super hitrim polnjenjem napolnimo za več kot 50 % baterije in nadaljujemo z uporabo.

Brezhiben zaslon Dynamic AMOLED 2X, ki zagotavlja najvišjo ločljivost in visokokakovosten grafični zaslon, medtem ko bo njegova hitrost osveževanja zaslona s 120 Hz zagotovila neverjetno gladko uporabniško izkušnjo. Predani igralci iger in »streamerji« bodo navdušeni nad izjemno ostrino, visokokakovostno grafiko in kakovostjo slike. Stopnja odziva na dotik znaša 240 Hz in zato najljubše igre popelje na nove višine z bliskovito hitrimi odzivnimi zmogljivostmi.

Zaradi intuitivnega vmesnika One UI 4 lahko svojo mobilno izkušnjo še bolj prilagodite sebi. Z razširjenimi zmogljivostmi si je namreč mogoče na novo zamisliti domače zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Omogočena je popolno personalizacija in prilagoditev stila posamezniku.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.