Televizorji za zahtevnega potrošnika, ki mu zgolj vrhunska slika in zvok nista več dovolj
PR 24. novembra 2021 ob 09:00

Samsung Lifestyle televizorji so namenjeni modernemu potrošniku, ki je ljubitelj multifunkcionalnosti. Trem novim televizorjem, The Sero, The Serif in The Frame je Samsung poleg vrhunske slike in zvoka dodal še pridih umetnosti.

Televizorji tako niso le oddajniki TV in drugih programov, pač pa naprave, ki nam v življenje prinesejo zabavno in družabno plat ter tako bogatijo naša življenja. Poleg odličnega zvoka in kakovostne slike, se nova serija televizorjev ponaša še z izjemnim dizajnom, ki se prilagodi vašim navadam bivanja.

Vsak od naštetih modelov ima svoje prednosti in vsak uporabnik lahko najde tistega, ki mu ustreza njegova funkcionalnost. Želite raje televizor, ki se zlije z vašim prostorom ali modernega, ki je povsem drugačen?

Vsi trije televizorji imajo skupne lastnosti, ki so ključne za doživetje celotne izkušnje. QLED tehnologija bo pripomogla k še bolj realistični sliki. Tehnologija kvantnih pik, ki pri 100-odstotnem barvnem volumnu zagotavlja realistične barve, skupaj s HDR+ pa še prilagodi svetlobo posameznega prizora.

The Serif se zlije z okolico

Model, ki ga lahko premikamo po prostoru in na vsakem deluje popolno. The Serif je televizor, ki s svojim dizajnom najde prostor tudi sredi prostora. Televizor je na voljo v dveh barvah in treh velikostih, največji ima diagonalo 138 centimetrov (55-palični), z ločljivostjo 3,840 x 2,160 in 4K sliko. Stoji lahko na priloženem stojalu, ali ga po željah postavite na polico, klubsko mizico, nekam bližje kavču. Z Multi View funkcijo bo nudil še priročno večopravilnost. Povezljivost s telefonom je možna tudi prek NFC, televizor se odziva na več glasovnih pomočnikov in se bo tako odzval tudi na vaš glas. Active Voice Amplifier (AVA) prepozna moteče zvoke iz okolja in uporabi napredno obdelavo zvočnega signala za bolj razločne glasove na zaslonu. Za delo od doma vam je The Serif lahko v veliko pomoč. Svojo pisarno si lahko uredite kar na televizorju v udobju vašega kavča. Oddaljen dostop vam omogoča brezžično zrcaljenje zaslona računalnika ali telefona na televizorju, s storitvijo Microsoft Office 365 pa dostopate do svojih datotek.

Umetniško delo ali televizor?

The Frame je televizor s posebnim dizajnom okvirja, ki popestri steno vsakega doma. Slim Fit dizajn mu daje videz čisto prave uokvirjene slike. Izbirate lahko med kar petimi različnimi velikostmi, od 108 cm do 189 cm diagonale in med več različnimi barvnimi okvirji, ki so priloženi in jih je z magnetnim sistemom preprosto zamenjati.

Televizor poganja Samsung kvantni procesor 4K motor z umetno inteligenco. Procesor se tako sam uči, prilagodi in izboljša sliko in zvok ter tako zagotavlja izkušnjo gledanja naslednje stopnje. Tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor bo ob vklopu za vse poskrbel kar sam. Sistem Q-Symphony in zvočnik edinstveno omogočata, da istočasno delujejo za boljši prostorski učinek brez utišanja zvočnikov televizorja. The Frame ustvari več kot milijardo odtenkov natančnih barv in s tehnologijo kvantnih pik doseže 100-odstotni obseg barv. Želimo, da uživate v barvah, kot je mišljeno, da jih vidite. 100-odstotni barvni volumen pomeni, da boste umetnine videli tako realistično, kot bi jih videli v galeriji ter opazili neverjetne podrobnosti v vsaki sceni, tako kot so si to zamislili režiserji.

Senzor svetlosti The Frame televizorja avtomatsko prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje zunanje osvetlitve in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv, da je občutenje umetniške slike še bolj pristno. Skrbi pa tudi za energijsko varčnost, saj ima vgrajen senzor gibanja, ki ekran izključi, ko uporabnika ni doma. V rastoči knjižnici v aplikaciji Art Store je na voljo več kot 1400 različnih del umetnikov iz več časovnih obdobij. Sami si lahko pripravite kar svojo domačo razstavo s klasičnimi ali modernimi umetninami, lahko pa s svojo zbirko fotografij obujate spomine na pretekli dopust. Vašemu daljincu ne bo potrebno nikoli več menjavati baterij, saj deluje na sončne celice.

Mobilni telefon in televizor povezana kot še nikoli prej

Za tehnološke navdušence je televizor The Sero popolna inovacija. Moderen in predvsem drugačen od konkurence. Prilagojen mobilnim napravam z vrtljivim zaslonom se loči od vseh drugih. Na voljo je v velikosti z diagonalo 108 centimetrov (43-palični). Pokončen zaslon je primeren za aplikacije in druge mobilne vsebine, v ležečem načinu pa nudi popolno klasično gledanje televizijskih vsebin. S priloženimi kolesci lahko uporabnik ogromen mobilni zaslon preprosto in elegantno premika po prostoru. Z dotikom na okvir se bo vaš mobilni telefon preslikal na televizor, s funkcijo gledanja na dotik se bo predvajanje vaših najljubših videov nadaljevalo na večjem ekranu. Vsako sliko The Sero analizira in nadgradi kakovost na 4K sliko, tudi kadar vir ni v 4K. Ponuja tudi prilagoditev zaslona in ohrani optimalne nastavitve svetlobe in kontrasta za prijetno izkušnjo gledanja. Četudi so zvočniki Premium 4.1ch 60-W skoraj nevidni v navpičnem stojalu zagotavljajo vrhunski zvok z veliko basa z Dolby Digital Plus sistemom in brez težav povezljivi s telefonom za še lažje upravljanje. Več ljudi spremlja vašo televizijo in vsi hkrati navijate za najljubše moštvo? Prehrupen prostor zdaj ne bo več težava, da bi preslišali pomembne informacije, saj tudi ta televizor nudi funkcijo Active Voice Amplifier (AVA), ki prepozna moteče zvoke iz okolja.

Veličastna trojica televizorjev Samsung Lifestyle bo zadovoljila vsakega še tako zahtevnega uporabnika in njegove potrebe. Hkrati pa bo televizor postal nepogrešljiv dizajnerski kos modernega interierja doma. Ne le dizajn ampak tudi tehnične posebnosti naredijo televizor poseben in zato nudijo posebno predvsem pa celovito izkušnjo gledanja in poslušanja vsebin.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja