Televizija z vsemi športnimi programi, ki ne zahteva »trojčka«
Matjaž Ropret 12. junija 2022 ob 18:11

Navadili smo se, da operaterji poleg »običajne« televizijske storitve nudijo še aplikacijo za ogled programa na mobilnih napravah ali tudi na televizorju z možnostjo ogleda nazaj, če sicer uporabljamo sprejemnik dvb-c. Te mobilne televizije pa običajno niso samostojne storitve, kot je (lahko) Predvajaj.si podjetja Softnet.

Vloga storitve Predvajaj.si je pravzaprav dvojna. Po eni strani je dodatek za televizijske naročnike določenih operaterjev, ki doplačajo tri evre na mesec, da lahko gledajo na prek aplikacije na največ treh različnih napravah. Po drugi strani pa je to lahko samostojna storitev z več kot stotimi televizijskimi programi in 94 radijskimi postajami za 20,90 evrov na mesec, pri čemer so ob dvoletni vezavi prvi trije meseci uporabe brezplačni. Posebnost programske sheme te storitve je v tem, da vsebuje popoln nabor športnih programov, torej tako nabor Sportkluba (HD) kot Arene Sport TV, zraven pa še Šport TV in Eurosport.

»Smo edini, ki imamo v shemi vse športne programe. Uporabnikom omogočamo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije. Tako imate svojo najljubšo televizijsko vsebino, oddajo ali športno tekmo na dosegu roke tudi na oddihu,« je v pripravljeni izjavi poudaril direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič. Kot je še dodal, je mogoče paket prilagoditi potrebam posameznika.

Aplikacija za telefone in tablice je na voljo v vseh treh ključnih tržnicah – Trgovini Play, App Store (iOS) in AppGallery (Huawei), podprti televizorji pa so vsi s sistemom Android (Philips, Sony, TCL, …), Hisense, LG in Samsung (ter Amazonov predsvajalnik Fire TV).

Operaterji, ki storitev ponujajo kot dodatno opcijo so naslednji: Omrežje, Teles, Sanmix, Kabelnet Logatec, Elstik, KTV Radenci, Studio Proteus, Kate.si, KATV Livade in NHM Sevnica.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Naslovna fotografija: DepositPhotos

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
6 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja