Telemach prvi z novim Pro plusovim tematskim televizijskim programom Astra
Matjaž Ropret 5. julija 2022 ob 11:27

Televizijska hiša Pro plus je začela oddajati nov program Astra z izborom serij in filmov iz regije Adriatik, prvi od operaterjev pa ga je v svoje programske sheme uvrstil Telemach.

Astra je nov tematski program, ki prinaša »bogat in sodoben izbor serij ter filmov iz regije Adriatik.« Kot so zapisali izdajatelji, je na Astri »svoj prostor našla najsodobnejša visokokakovostna video produkcija z najbolj znanimi slovenskimi in regionalnimi televizijskimi obrazi, ki prinaša vsebine za vsak okus.« Na programu, ki bo oddajal vse dni v tednu in bo imel slovenske podnapise, je mogoče najti priznane komedije, kriminalke, drame in dnevne serije. Napovedujejo, da bodo te vsebine krajšale čas predvsem najstnicam in najstnikom, zaljubljenim parom ter »vsem, ki iščejo večerno sprostitev po napornem delovnem dnevu.«

Telemach je program Astra vključil v vse pakete EON (Light, Full in Premium) in v satelitsko storitev Total TV (paketi Start, Extra in Premium). Naročniki ga bodo tako lahko spremljali brez doplačila. Spomnimo, da se je Telemach nedavno s Pro plusom dogovoril tudi za vključitev storitve Voyo v svoje naročniške pakete. Tako lahko naročniki paketa EON Premium spremljajo Voyo povsem zastonj, v paketu EON Full brez doplačila 24 mesecev, v paketu EON Light pa 12 mesecev.

Med znanimi naslovi, ki si jih bo mogoče ogledati na programu Astra, so denimo nagrajena drama Območje brez signala (Područje bez signala), slovenska serija Najini mostovi, serije Jutro bo spremenilo vse (Jutro će promeniti sve), Hotel Balkan (Hotel Balkan) in Budva na morski peni (Budva na pjenu od mora). Posebno mesto v programu imajo še kriminalne serije, kot so Južni veter (Južni vetar), Sence nad Balkanom (Senke nad Balkanom) in Morilci mojega očeta (Ubice mog oca). Ljubitelji in predvsem ljubiteljice dnevnih serij pa se bodo lahko kratkočasili z Reko ljubezni in Usodnim, za sprostitev in smeh bodo skrbele komedije Dar mar (Dar mar), Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo), Črno-beli svet (Crno bijeli svijet), Šverc komerc (Na granici) in mnoge druge.ž

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.