Telemach čez praznike odklepa programe in vsebine
Matjaž Ropret 14. decembra 2019 ob 09:39

Telemach bo v prazničnem obdobju znova odprl celotne programske sheme za vse naročnike, kar pomeni, da bodo lahko vsi gledali vse, ne glede na to, kateri paket imajo sicer naročen.

Praznična promocija pri tem operaterju bo trajala od 16. decembra do 15. januarja in v tem času bo poleg vsega v programski shemi odklenjen tudi paket HBO Premium, dostop do storitve Voyo in celoten Video klub, kar je ime za videoteko z različnimi filmi iz več virov. Po Telemachovih navedbah je v njej več kot 16 tisoč naslovov. Tisti, ki so že tako ali tako naročniki najvišje paketa in imajo celotno ponudbo vključeno ali pa doplačujejo določene opcije, da pridejo do take celote, pa bodo deležni desetih dodatnih filmov v videoteki, ki se bodo pojavili v posebnem katalogu in bodo po zagotovilih Telemacha privlačni. Kateri so, bomo verjetno videli v ponedeljek.

Dodatek – filmi so se pojavili pod razdelkom Naše darilo. Tole je deseterica naslovov: Alfa in Omega, Asterix: Domovanje bogov, Snežna kraljica 2, Krij mi hrbet, Greben rešenih, Slavno neslavna Florence, Padlih osem, Zadnji lovec na čarovnice, London je padel ter Valerian in mesto tisočerih planetov.

Paket HBO premium sicer poleg programov HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD in Cinemax 2 HD vsebuje še HBO OD (video na zahtevo) in HBO Go. Prvi je del sprejemnika EON in v njem lahko naročniki izbirajo med filmi tega ponudnika. Z HBO Go pa je iste filme, serije in otroške vsebine mogoče gledati na različnih napravah – telefonih, tablicah in pametnih televizorjih. Dostop do HBO Premium in storitve Voyo, ki je med drugim zanimiva zaradi dobrega nabora slovenskih filmov, oddaj Pro plusa (Pop TV in Kanal A), športnih prenosov (boks, Moto GP, …) in risank s programa Oto, naročniki lahko aktivirajo na portalu ali aplikaciji Moj Telemach, na prodajnih mestih tega operaterja ali s klicem na 070 700 700. Kdor je to za paket HBO Premium že storil v času lanske promocije, ga bo samodejno deležen tudi letos.

To je tako tudi priložnost za ocenjevanje, ali so ti paketi in storitve dovolj privlačni, da bi jih morda imel naročene čez celo leto. Iz Voya med drugim za praznično obdobje priporočajo stand up nastope Brade, Na žaru, Roast Martine Ipša, Rojen v Jugi, vse sezone Skečoholikov, Rock’n’roll in druge. In seveda več deset zimskih in božičnih filmov. Kaj so pripravili v božično-novoletnem času so iz iste hiše sporočili tudi za programe Pop TV, Kanal A, Kino in Oto. Silvestrovo bodo tako zaznamovali filmi Skrivnostno življenje hišnih ljubljenčkov, Pr’ Hostar, Ben-Hur, Nesmrtni, Troja in celotna franšiza Smrtonosno orožje. Prihodnje leto pričakujemo vseh pet delov Umri pokončno!

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Naslovna fotografija: Deposit Photos

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja