Telekom Slovenije pocenil najbolj priljubljene mobilne pakete v največjem slovenskem omrežju 5G
PR 15. marca 2022 ob 09:39

Telekom Slovenije je v akcijski ponudbi znižal cene priljubljenih mobilnih paketov Naj, ki vključujejo do 800 GB prenosa podatkov.

Vsi paketi Naj so do 30. aprila na voljo po enotni ceni 16,99 evrov mesečno, če pa naročniki mobilni paket na istem računu povežejo s fiksnim paketom, mesečna naročnina znaša le 11,99 evra. Navedeno velja za vse pakete Naj, za obstoječe in nove naročnike ter za zasebne in poslovne uporabnike. Naročniki lahko pakete tudi brezplačno delijo s svojimi bližnjimi, uporabljajo storitev 5G ter seveda neomejene klice in sporočila.

Za zgolj 11,99 evrov na mesec lahko tako naročniki s paketom Naj 5G prejmejo 800 GB prenosa podatkov v največjem in najzanesljivejšem slovenskem mobilnem omrežju, hitri internet 5G s hitrostjo 450/100 Mbit/s ter skoraj 20 GB prenosa podatkov v državah območja EU-tarife

Mesečna naročnina paketa Naj C, ki v redni ponudbi znaša 24,99 evra in ki med drugim vključuje do štiri Druge številke in 500 GB prenosa podatkov (od tega prek 16 GB v državah območja EU-tarife), je nižja za 8 oz. 13 evrov. Prav tako je močno znižana cena paketa Naj B, ki vključuje do 200 GB prenosa podatkov.

Telekom Slovenije v nadgradnjo, širitev ter razvoj omrežja in IKT-infrastrukture letno namenja prek 100 milijonov evrov. Zato upravlja največje in najsodobnejše optično omrežje v državi – priklop nanj trenutno omogoča že več kot 411.000 oz. več kot polovici slovenskih gospodinjstev – ter največje in najzanesljivejše mobilno omrežje. S tehnologijo 5G, ki jo je slovenskim uporabnikom kot prvi omogočil že oktobra 2020, pokriva že več kot 39 odstotkov prebivalstva.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja