Telekom Slovenije je postal krovni pokrovitelj slovenskih smučarjev
PR 17. novembra 2023 ob 11:26

Telekom Slovenije in Smučarska zveza Slovenije sta v četrtek, 16. novembra, pred začetkom tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih podpisala pogodbo o sponzorskem sodelovanju. S tem Telekom Slovenije v novo sezono vstopa kot sponzor celotne smučarske družine in tako prevzema krovno pokroviteljstvo v tem olimpijskem ciklu, katerega vrhunec bodo zimske olimpijske igre v Cortini d’Ampezzo leta 2026.

Pogodbo o pokroviteljstvu sta podpisala Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije, in Uroš Zupan, direktor Smučarske zveze Slovenije.

Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije, je ob tem izpostavil, da bo v okviru pogodbe »del sredstev neposredno namenjen športnikom, in sicer na podlagi njihove aktivacije v digitalnem okolju. Športniki nas navdihujete in navdušujete, z vami delimo skupne vrednote, predvsem pa to, da se nikoli ne predamo in da želimo vedno še boljše. Zato s ponosom vstopamo v naše skupno sodelovanje.«

Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Med drugim je podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, odbojkarjev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja