Te napravice bodo poenostavilie delo v pisarni!
PR 27. avgusta 2021 ob 10:13

Nekateri še vedno uživate na težko prisluženih počitnicah, vendar je resničnost nedvoumna. Poletni meseci se počasi iztekajo in zopet se bomo morali soočiti z zahtevami sodobnega življenja. Da pa bi se lažje vrnili v običajno rutino, smo izbrali tri popolne pripomočke, ki vam lahko pomagajo.

Razmislite o novi pametni uri

Pametna ura je postala popularen dodatek pametnemu telefona, saj omogoča da marsikaj opravimo, ne da bi posegli po njem. Oteževalna okoliščina, teh sicer izredno zanimivih naprav, je potreba po polnjenju vsak drugi dan. No, je bila, kajti Huaweiu je uspelo, kar je prej veljalo za nemogoče. Združiti vrhunske zmogljivosti z dolgotrajno življenjsko dobo baterije.

Njihova najnovejša pametna ura Watch 3 Pro namreč z enim samim polnjenjem zdrži celo do tri tedne, zato je skrb, da je napajalnik vedno v bližini, popolnoma odveč. Perfektna izbira pa je zato, ker vas ura spodbuja k gibanju, medtem ko številne možnosti beleženja, na primer srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi, temperature kože, omogočajo, da bolje spoznamo telo. Na voljo je še več kot 100 športnih načinov, s pomočjo katerih bo pametna ura postala nepogrešljiva spremljevalka med rekreacijo na prostem ali v prostorih.

Poleg vsega tega vam bo pomagala prihraniti na času, saj vam ne bo treba iskati telefona, ko boste želeli pregledati prejeta obvestila. Pametne ure serije Huawei Watch 3 namreč odlikuje jasen prikaz na zaslonu in podpora potezam, zaradi katerih jo je preprostejše uporabljati. Prav tako je primerna za vse, kajti aplikacija Zdravje (Health), ki skrbi za povezavo med napravama in hranjenje pridobljenih podatkov, je na voljo za sistema Android in iOS.

Dvignite samozavest s priljubljeno glasbo

Ni toliko pomembno, katera glasbena zvrst vam je najbolj pri srcu. Pomembno je, da se najnovejše brezžične slušalke podjetja Huawei FreeBuds 4 odlično obnesejo. Kot prve na svetu imajo namreč prilagodljivo odpravljanje hrupa, saj prepoznajo obliko ušesa in prilagodijo delovanje, da vas, kolikor je le mogoče, izolirajo od hrupne okolice.

Da se boste lažje osredotočili na delo, teh slušalk ni treba sneti. Vsadka nimata silikonskih čepkov, zato ne tiščita, izredna lahkost pa obenem pripomore k udobju dolgotrajne uporabe. Nove Huaweieve slušalke se od podobnih na trgu ločijo v kakovosti zvoka in inteligentnega povezovanja z iOS ali Android napravami preko aplikacije AI Life. Če se zanje odločite do 23. avgusta, boste brezplačno prejeli še pametno zapestnico Huawei Band 6.

Tablica za učinkovito večopravilnost

Tablični računalnik je optimalen dodatek siceršnjim napravam, ki jih pri svojem delu potrebujete. Popoln je za predstavitve ena na ena, poslovna potovanja, medtem ko vam nekateri, mednje sodi tudi novi model Huawei MatePad 11, omogočijo priklop miške in tipkovnice za učinkovitejše in hitrejše delo.

Huawei MatePad 11 se pridružuje družini tabličnih računalnikov Huawei in je prvi s hitrim 120-herčnim zaslonom ločljivosti 2.560 × 1.600 slikovnih pik. Ponuja neverjetno tekoč prikaz slike pri široki paleti vsebin. Zaslon ni samo hiter, zmogljivosti kaže tudi v podpori barvnega obsega DCI-P3. Poleg ustvarjanja neverjetnih barv, zaradi katerih so fotografije in video posnetki izjemno živahni, je zasnovan za zmanjšanje izpostavljenosti škodljivi modri svetlobi in utripanju, ki sta glavna dejavnika utrujanja oči.

Tudi v primeru tabličnega računalnika MatePad 11 vas čaka posebno ugodna ponudba. Če se zanj odločite do 23. avgusta, boste brezplačno prejeli še magnetno tipkovnico in pisalo Huawei M-Pencil v vrednosti kar 150 €.

Izkoristite tehnološki potencial in se z odličnimi napravami Huawei vrnite k novim delovnim zmagam. Njihova napredna tehnologija vam bo namreč omogočila, da boste med opravljanjem vsakodnevnih opravil veliko bolj učinkoviti.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.