Talking Tom Time Rush decembra prihaja v trgovino AppGallery
PR 23. novembra 2022 ob 10:14

Najnovejša igra v priljubljeni seriji Talking Tom & Friends, Talking Tom Time Rush, je zdaj na voljo za predregistracijo v trgovini z aplikacijami AppGallery. Težko pričakovana nova igra bo na voljo za prenos in igranje po vsem svetu od 1. decembra dalje.

V novi igri se govoreči maček Tom s prijatelji poda na neverjetno potovanje skozi čarobna vrata in v lov za ukradenim zlatom po celem vesolju. Vseh šest priljubljenih likov je na voljo za igranje že od začetka, tako da lahko igralci tečejo, se izmikajo in pobirajo posebne moči s svojim najljubšim prijateljem, pri tem pa raziskujejo pisane nove svetove.

Poln izzivov, kot so odklepanje novih svetov in skrivnostnih stranskih poti, zbiranje nalepk ter pridobivanje nagrad, Talking Tom Time Rush obljublja vznemirljivo pustolovščino za vsakogar, ne glede na to, ali gre za zagrizene igralce, ki si prizadevajo za najboljši rezultat, ali za priložnostne igralce, ki želijo zgolj uživati v neskončni tekaški zabavi.

Izboljšan z dinamičnimi kreativnimi koncepti, odlično mehaniko igranja in neverjetnimi nagradami, bo Talking Tom Time Rush priljubljen pri celi družini. Za predregistracijo pojdite na Talking Tom Time Rush – Huawei AppGallery.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja