Tako se pritegne pozornost na sejmu!
PR 15. septembra 2023 ob 09:19

Huaweieva trgovina AppGallery je na letošnjem sejmu Gamescom 2023 prepričala navdušence nad mobilnimi igrami. Skupaj z nekaterimi največjimi imeni industrije so na razstavnem prostoru preko zabavnih dejavnosti in razburljivih dogodkov obiskovalcem predstavili nekatere najbolj priljubljene igre.

1. dan: World of Tanks: Blitz

Na začetku sejma je trgovina AppGallery predstavila masivno več osebno spletno (MMO) akcijsko strelsko igro World of Tank: Blitz (WoTB) in njenega razvijalca studio MS-1 podjetja Wargaming. Na igralnem območju je bilo ves čas pestro, saj so razvijalci igre WoTB in povabljeni vplivneži, kot so WoTB Joe, Xerogaviazzus, Juicy_Tender_Steak in BLITZ Mobilnie, dan preživeli v pogovoru z obiskovalci ter odgovarjali na pereča vprašanja o igri in njenem razvoju. Oboževalci igre so imeli edinstveno priložnost, da se pomerijo z najljubšimi vplivneži in najboljšimi igralci. World of Tanks: Blitz je za vse goste na stojnici AppGallery pripravil tudi zanimiv kviz s privlačnimi nagradami.

2. dan: Dragonheir: Silent Gods, Lords Mobile in Viking Rise

Drugega dne sejma Gamescom 2023 sta se na razstavnem prostoru AppGallery predstavila razvijalca Nuverse in IGG. Podjetje Nuverse je predstavilo težko pričakovano igro Dragonheir: Silent Gods, ki bo še letos izšla v trgovini AppGallery. Obiskovalci so se seznanili z različnimi igralnimi načini, saj sta vplivneža Icrimax in Skyasterix sodelovala v razburljivih bitkah in raziskovala način Goblin Dungeon. Nato so imeli celo priložnost, da so ju izzvali v dih jemajočih bitkah! Za vse zmagovalce turnirjev in kvizov je Nuverse pripravil nagrade tematsko povezane z novo igro.

V drugi polovici dneva je podjetje IIG predstavila svoja najboljša naslova, Lords Mobile in Viking Rise. Obiskovalci so bili deležni obilice tematskih izdelkov, darilnih kod in nagrad Huawei. Na oder je stopil tudi vplivnež AppGaming, ki je odgovarjal na vprašanja oboževalcev in se fotografiral z njimi.

3. dan: Summoners War: Sky Arena

Tretji dan je bil poln dejavnosti, ki so se začele s Huaweievim srečelovom, ki je privabil nepregledno množico obiskovalcev. Nakar je podjetje Com2uS prestavilo igri Summoners War: Sky Arena in Summoners War: Chronicles. Pripravili so prav poseben kviz, na katerem je nekaj najbolj srečnih obiskovalcev prejelo izjemne nagrade Huawei in risbe, ki jih je na prireditvi ustvarjala umetniška ekipa podjetja Com2uS. Dejavnosti na odru je vodila znana nemška vplivnica Melissa Lee (Breedingunicorns).

Sledil je turnir s prenosom v živo in navdušenim navijanjem prisotnih za zmago najljubših igralcev, saj so bili priča prikazu spretnosti in timskega dela. Ljubitelji kostumov so se lahko naučili, kako se preobleči v svoje najljubše like, saj so bile v živo prikazane nekatere najbolj neverjetne kreacije.

4. dan: Dogodek Archosaur Games in Land of Empires: Immortal

Podjetje Archosaur Games je zadnji dan sejma Gamescom 2023 na razstavnem prostoru AppGallery pripravil spektakel s priljubljenimi stvaritvami, ki so obiskovalce navdušile z raznovrstnimi igralnimi izkušnjami. Predstavili so pred kratkim izdano igro Madtale: Idle ob boku njihove najbolj znane igre Dragon Raja.

Zanimive dejavnosti so vključevale še interaktivno preobrazbo, ki je temeljila na še enem priljubljenem naslovu razvijalca, Life Makeover. Kot to lahko igralci počnejo v igri, so imeli obiskovalci priložnost, da med igro v živo na odru preoblečejo v svoje priljubljene like. Z vključitvijo v Discordov kanal AppGallery pa so dobili tudi uporabne tematske izdelke.

Družba Nurverse je na sejmu Gamescom 2023 predstavila Land of Empires: Immortal. Ta je vključevala zanimiv kviz, ki je potekal na odru, ki ga je dopolnil še Huaweiev srečelov.

»Gamescom 2023 se je izkazal kot odlično prizorišče za navdušence nad igrami iz vsega sveta, ki so se tam zbrali, da bi zadostili strasti do videoiger in se obenem na razstavnih prostorih razstavljavcev prijetno zabavali. Presrečni smo, da nam je uspelo predstaviti nekatere najboljše igre iz trgovine AppGallery, ki so jim zagotovo pustile nepozaben vtis,« je dejal Jamie Gonzalo, podpredsednik podjetja Huawei Mobile Services Europe.

AppGallery na sejmu Gamescom – najboljša izkušnja za igralce!

V štirih dneh razburljivih dejavnosti, neskončnih srečelovov in plodnega sodelovanja so obiskovalci prireditev zapustili s polnimi srci navdušenja in novimi spomini. Poleg predstavitve priljubljenih iger je bil Gamescom 2023 popoln prostor za druženje sorodnih duš, ki so praznovale skupno ljubezen do sveta iger.

AppGallery, ki upravičuje naziv »najboljše alternativne trgovine z aplikacijami«, še naprej ponuja široko paleto iger različnih žanrov, ki vključujejo igre vlog, športne igre, strateške igre in številne druge. Platforma s svojimi ekskluzivnimi ponudbami še dodatno izboljša uporabnikovo splošno igralno izkušnjo. Vendar pri teh ponudbah ne gre zgolj za cenovno dostopnost, temveč za ponudbo vrhunskih vsebin v igrah, ki igralcem prinašajo občutek zabave in tekmovalnosti. Dosedanji uspeh platforme je resnično dokaz zavezanosti k premoščanju vrzeli med igralcem in ustvarjalcem ter nadaljnji krepitvi občutka skupnosti, ki je v jedru igralne kulture.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja