Srečno 2022!
Matjaž Ropret 31. decembra 2021 ob 18:31

Ekipa Tehnozvezdja – stalna Matjaž in Marjan in občasni Alan – želi vsem svojim bralcem in gledalcem zadovoljno, uspešno in zdravo novo leto!

Želja je vedno lahko še več. S tehnološkega pogleda si lahko želimo boljšo situacijo s polprevodniki in dobavljivostjo naprav. Več pozornosti ponudnikov, zakonodajalcev in regulatorjev do pravic uporabnikov, predvsem njihove zasebnosti. Medsebojno združljivost različnih platform in lažje prehajanje med njimi. Bolj popravljive izdelke. Manj zanemarjanja majhnih trgov. Še marsikaj bi se našlo, a če bo katera od omenjenih zadev ob koncu leta, v katerega vstopamo, pomembno boljša, kot je zdaj, bo to že lep napredek.

Z vidika Tehnozvezdja bomo seveda še naprej poskušali kar najbolj ažurno slediti vsemu dogajanju, ga pojasnjevati in približevati običajnim uporabnikom, dajati relevantna mnenja, testirati kar najširši spekter naprav in o njih podati kar se da popolno in iskreno mnenje ter snemati čim bolj informativne in kakovostne videe. Morda začnemo s čim novim, nekaj zamisli imamo, težava je zgolj čas.

Hvala za vsa branja člankov, oglede videov, komentarje in debate, pripombe in opozorila, kaj smo morda spregledali ali si narobe razlagali, pa seveda tudi za predloge in želje. Srečno v novem letu in se beremo in gledamo!

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja