Spoznajte napredni pametni uri Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit
PR 23. septembra 2020 ob 09:35

Pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro odlikuje premijska oblika ter izpopolnjene funkcije beleženja telesne dejavnosti in zdravja, zato je idealna za mestne avanturiste. Medtem ko je Huawei Watch Fit Huaweieva prva nosljiva naprava za spremljanje telesnih vadb in zdravja z zaobljeno pravokotno obliko.

Watch GT 2 Pro: Najboljša in najbolj vzdržljiva pametna ura za perfekcioniste

Nova pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je dodatek družini pametnih ur Huawei Watch GT 2, enih najbolje prodajanih na svetu. Z robustnim, a premijskim ohišjem, naprednim beleženjem športnih dejavnosti, profesionalnih funkcij spremljanja zdravja, avtonomijo baterije do dveh tednov in brezžičnim polnjenjem, bo nova pametna ura velika uspešnica med ljubitelji rekreacije, zaradi klasičnega videza pa tudi med običajnimi uporabniki.

Ura, narejena, da traja

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je narejena, da vam pomaga raziskovati okolico, osvajati nove veščine in iskati meje telesnih sposobnosti. Je idealna spremljevalka, ki bo zabeležila vsak vaš korak in gib ter obenem natančno spremljala vaše zdravje. Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva. Zaščitena je s safirnim steklom, ki je kot eden najbolj trdnih materialov na planetu odpornejši na praske, medtem ko je okvir ohišja iz trpežnega in lahkega titana, kar tvori nosljivo napravo sposobno slediti najtežjim avanturam.

Z možnostjo izbire med več kot 200 digitalnimi številčnicami, vam pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro omogoča tudi nešteto možnosti poosebljanja in spreminjanja videza in s tem skladnosti z izbranim modnim slogom, dejavnostjo in razpoloženjem. Izdelate lahko celo svojo številčnico, tako, da s pametnega telefona prenesete svojo najljubšo fotografijo. Na voljo so vam tudi možnosti prikaza plimovanja, ozvezdji ali luninih faz.

Ura za profesionalne rezultate

Ne glede na to, ali spoznavate nove športe ali želite premakniti meje svojih sposobnosti na novo raven, pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro nudi več kot 100 vadbenih načinov, med katerimi je novost podpora za smučanje, tek na smučeh, deskanje na snegu in golf. Način smučanja spremlja povprečno hitrost, razdaljo, skupni spust, največji naklon terena, raven kisika v krvi, srčni utrip in še nekatere druge podatke, ki so koristni za analizo učinkovitosti. Ura poskrbi tudi za glasovno obveščanje, da vam med smučanjem ni treba gledati na zaslon. Način za spremljanje golfa pa je namenjen perfekcionistom, saj analizira tempo in hitrost udarca ter rezultat grafično prikaže na zaslonu.

Poleg novih športnih načinov Huawei še naprej skrbi za širok nabor podprtih ekstremnih športov, prostočasnih dejavnosti, športov na vodi, športov z žogo in športov na snegu. Poleg tega Huawei Watch GT 2 Pro nudi tudi samodejno zaznavo šestih vadbenih načinov za brezhibno uporabniško izkušnjo.

Ne glede na izbrani šport med dejavnostjo na prostem lahko spremljate plimovanje, sončni zahod in vzhod, lunine faze, na voljo pa imate tudi vremenska opozorila, kar pripomore k večji varnosti. Z 10 vadnicami za tek Huawei Watch GT 2 Pro postane vaš osebni trener, ki poskrbi tudi za ohranjanje visoke motivacije.

Ura za strokovno spremljanje zdravja

Huaweiu je uspelo bistveno izboljšati zmogljivosti spremljanja zdravja. Spremljanje srčnega utripa je natančnejše po zaslugi nove tehnologije Huawei TruSeen 4.0+ in izpopolnjenega tipala (6-v-1). Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je sposobna stalnega spremljanja srčnega utripa med tekom, plavanjem ali ukvarjanjem z drugimi športi, opozarja v primeru previsokega utripa in med drugim prikazuje podatke o vnosu kisika in času okrevanja. Kadar jo uporabite za nadziranje zdravja, podpira stalno 24-urno beleženje, spremljanje utripa med mirovanjem, strokovno spremlja kakovost spanja, meri raven stresa in zaznava raven kisika v krvi (SpO2).

Watch Fit: slogovno všečna pametna ura z animiranim osebnim trenerjem

Pametna ura Huawei Watch Fit uporabnika spodbuja k telesni vadbi z 12 animiranimi tečaji telesne pripravljenosti, z dodatnimi načini beleženja vadb in s strokovnimi funkcijami sledenje zdravja. Nudi neprekosljiv videz, zaradi katerega je nikdar ne boste želeli sneti z zapestja in je prva nosljiva naprava naslednje generacije.

Ura, ki vam predstavlja nove oblike telovadbe

Bodisi se preizkušate v teku na dolge razdalje, raziskujete jogo ali pa ste navdušeni nad pilatesom, potrebujete pametnega spremljevalca, ki vas bo varno vodil po neznani poti. Pametna ura Huawei Watch Fit vključuje pametne funkcije, posebej zasnovane za pomoč uporabnikom. V funkciji osebnega trenerja vam namreč omogoča, da vadite kjerkoli in kadarkoli.

Huawei Watch Fit je Huaweieva prva pametna ura z vključenim animiranim osebnim trenerjem, ki pokriva 12 tečajev telesne vadbe s 44 vizualnimi demonstracijami vaj. Na voljo so vam brezplačni zasebni treningi, med katerimi tudi pametni telefon ni potreben. Vaje za krepitev srca in pljuč, vaje za oblikovanje trebušnih mišic in druge tečaje lahko opravljate doma, tudi kadar vas priganja čas. Poleg tega pa vas ura opozori in predlaga kratkotrajno gibanje, ko zazna, da predolgo sedite.

Pametna ura Huawei Watch Fit nudi 96 vadbenih načinov z naprednim zajemom podatkov. 11 načinov na profesionalni ravni pokriva najbolj priljubljene športe, vključno s tekom, hojo, plavanjem in kolesarjenjem. Dodatnih 85 vadbenih načinov pa pokriva telovadbo v prostoru, ples, igre z žogo, ter zimske, ekstremne in športe v vodi. Ko izberete pravi način beleženja, pametna tipala sledijo srčnemu utripu, intervalom srčnega utripa, porabljenim kalorijam, času in še celi vrsti drugih podatkov, enako pomembnih za analizo učinkovitosti vadbe.

Ura, ki poskrbi za ohranjanje zdravja

Ko postajate vse bolj zaskrbljeni za svoje zdravje, zahtevate celovite zdravstvene funkcije. Sposobna spremljanja srčnega utripa, spanja in ravni kisika v krvi SpO2, pametna ura Huawei Watch Fit nudi natanko to, kar potrebujete.

Huaweieva lastna tehnologija spremljanja srčnega utripa TruSeen 4.0 omogoči pametni uri Huawei Watch Fit, da stalno inteligentno spremlja bitje srca, prikaže trenutni utrip in na grafikonu njegovo spreminjanje v zadnjih 24 urah. Vključuje pa tudi funkcijo zaznave nerednega utripa, ki uporabnika opozori, kadar je utrip previsok ali prenizek.

Tehnologija Huawei TruSleep 2.0 pametni uri zagotovi analizo kakovosti spanja na podlagi spremljanja srčnega utripa, ritma dihanja in sposobnosti analize velike količine podatkov. Huawei Watch Fit inteligentno prepozna, kdaj zaspite in kdaj se zbudite, v celoviti analizi spanja pa vam prikaže obdobja lahkega in globokega spanca, spanja REM in napol budnega stanja. S pomočjo algoritmov umetne inteligence prepozna šest tipičnih težav, težko zaspite, spanec ni dovolj globok, nemirnost, prezgodnje bujenje, preveč sanjate ter neusklajen urnik dela in počitka. Sposobna je podati tudi nasvete za izboljšanje kakovosti spanja. Ker ima pametna ura vgrajeno zmogljivo baterijo, lahko kakovost spanja spremlja vsako noč

Celovitost zdravstvenih funkcij zaokrožujejo spremljanje ravni kisika v krvi, stresa in menstrualnega cikla, zaradi česar imate na voljo vse potrebne podatke za zdrav življenjski slog. Huawei Watch Fit lahko na podlagi merjenja stresa predlaga učinkovite dihalne vaje za sproščanje, ženske pa boste bolje razumele svoje fizično počutje.

Ura, ki preoblikuje vaš modni slog

Pametna ura Huawei Watch Fit uporabnikom nudi velik 1,64-palčni (4,1 cm) zaslon AMOLED visoke ločljivosti, katerega velikost in oblika še posebej prideta do izraza med spremljanjem animiranih tečajev telesne pripravljenosti in njenih drugih unikatnih funkcij. Zelo tanki robovi okoli zaslona pa omogočajo vsestransko uživanje v svetli in barviti sliki skoraj brez motenj.

Poleg tega je pametna ura tudi izredno lahka, saj tehta vsega 34 gramov, majhne mere in čudovita estetika pa ji omogočajo skladnost s skoraj vsakim modnim slogom. Celovitost naprave zaključuje vzdržljiva baterija, ki je dneve ali celo teden dni ne bo treba polniti.

Možnosti poosebljanja pa s tem niso zaključene. Na voljo je 130 različnih že oblikovanih številčnic ali pa iz telefona naložite svojo najboljšo fotografijo in izberite podatke, ki bodo prikazani na tako narejeni unikatni številčnici. Z vključeno funkcijo veno prižganega zaslona ure ni treba zbuditi vsakič, ko vas zanima točen čas.

Cene in razpoložljivost

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro bo na voljo meseca septembra v dveh različicah. V športno nočno črni in klasični meglično sivi po priporočeni maloprodajni ceni 329 €.

Pametna ura Huawei Watch Fit bo na voljo meseca septembra po priporočeni maloprodajni ceni 119 € s paščkom v grafitno črni, sakura rožnati ali barvi zelene mete.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja