Spoznajte izvrstni igri za uporabnike telefonov Huawei
PR 10. decembra 2020 ob 10:15

Založnik video iger Beetroot Lab se je odločil svojo najnovejšo igro Dystopia: Contest of Heroes ponuditi ekskluzivno v Huaweievi trgovini z aplikacijami AppGallery. Sočasno je tam na voljo še odlična igra za najmlajše Lego Duplo Worlds.

Dystopia: Contest of Heroes je odlična borilna igra za več igralcev z vrhunsko grafiko in naborom 3D-junakov, ki jih lahko igralec oblikuje in upravlja po lastnih željah. Zgodba je postavljena v distopičen New York leta 2065, kjer mora igralec ustvariti lasten imperij z zbiranjem futuristične opreme, boji za ozemlje in sklepanjem digitalnih zavezništev. Rdeča nit igre, ki je bila v razvoju tri leta, so turnirji, v katerih se med seboj pomerijo igralci iz vsega sveta, da bi dosegli naslov najboljšega. Vsako leto pa se bo odvil tudi prav poseben turnir, ki ga bo gostil irski profesionalni borec mešanih borilnih veščin in nekdanji prvak UFC Conor McGregor. 

Huawei tesno sodeluje z latvijskim podjetjem Beetroot Lab pri lansiranju igre v trgovini AppGallery. Nekaj časa bo na voljo ekskluzivno uporabnikom naprav Huaweia, ki bodo o njeni razpoložljivosti tudi obveščeni. 

Izkušnje učenja in igranja s kockami Lego Duplo

Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei z veseljem pozdravlja predstavitev mobilne aplikacije Lego Duplo World v trgovini AppGallery. Nagrajena aplikacija z več kot 13 milijoni prenosov je priljubljena tako pri predšolskih otrocih kot pri njihovih starših, saj je odličen primer uspešnega povezovanja učenja in zabave. 

Aplikacijo Lego Duplo Word so razvili v StoryToysu, podružnici podjetja Touch Press, da bi bila zabavna, vzbudila otrokovo radovednost in podprla njegov razvoj z ustvarjalnimi igrami gradnje, raziskovanja (odkrivanja) in igranja vlog (pripovedovanja zgodb) z zlaganjem priljubljenih tridimenzionalnih kock Lego Duplo. 

Pri Huaweiju so navdušeni, da so pomagali pri njeni objavi v trgovini AppGallery, saj bo okrepila siceršnjo odlično ponudbo za najmlajše. Aplikacija Lego Duplo World namreč prinaša nekaj zares edinstvenega in vznemirljivega, kar bo otrokom pomagalo pri raziskovanju, učenju in razvoju. Odlična pa je tudi v vlogi ustvarjanja čudovitih družinskih trenutkov, ki se jih boste večno z veseljem spominjali. 

Aplikacije Lego Duplo World s podporo za 12 jezikov je že na voljo v trgovini AppGallery. Njena uporaba je brezplačna, vendar ponuja nakupe dodatnih vsebin.

AppGallery: Ena od treh največjih trgovin z aplikacijami

Aplikacije razvite v sodelovanju s podjetjem Huawei, kakor še tisoče drugih, lahko uporabniki najdejo v trgovini AppGallery, ki velja za eno od treh največjih tovrstnih platform na svetu. Na mesečni ravni povezuje več kot 500 milijonov aktivnih uporabnikov iz več kot 170 držav in regij. V podporo trgovini je Huawei razvil tudi vsestranski iskalnik Petal Search, ki uporabnikom na enem mestu pomaga poiskati vse želene aplikacije in multimedijske vsebine. 

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.