Šport TV 1 začasno na voljo vsem naročnikom televizije Telekoma Slovenije
Tehnozvezdje 16. novembra 2023 ob 16:42

Bližata se ključni tekmi slovenske nogometne reprezentance v prizadevanjih za uvrstitev na evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji. Telekom Slovenije bo zato vsem svojim naročnikom televizije za en teden omogočil gledanje programa Šport TV 1, ki bo prenašal obračuna z Dansko in Kazahstanom.

Program Šport TV 1 je del vseh programskih shem pri vodilnem operaterju od danes (16. novembra) do prihodnjega četrtka (23. novembra). Tako si bodo naročniki lahko ogledali tekmi ali v živo ali kasneje, če bodo neposredna prenosa zamudili oz. če bodo hoteli podoživeti morebitni uspeh slovenske reprezentance.

Prvo od obeh tekem bodo slovenski nogometaši odigrali jutri (petek 17. novembra) v Köbenhavnu, s pričetkom ob 20.45 in, kot rečeno, neposrednim prenosom na Šport TV 1. Z zmago v danski prestolnici bi si že zagotovili nastop na evropskem prvenstvu.

Druga kvalifikacijska tekma s Kazahstanom bo v ponedeljek, 20. novembra, prav tako ob 20.45,  na stadionu Stožice in z neposrednim prenosom na istem programu. Ta je pri Telekomu uvrščen na programsko mesto 503.

Šport TV 1 sicer skupaj z vsemi ostalimi športnimi »manjka« v paketu Neo A, je pa del naslednjega po vrsti, Neo B, v katerem je skupno na voljo pet programov za športne navdušence (še po dva iz nabora Arena Sport in Eurosport). Najvišji paket Neo C premore 15 športnih programov. Na voljo je sicer opcija Šport z desetimi programi Šport TV in Arena Sport.

Naslovna fotografija: DepositPhotos

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja