Softnet se je priključil stičišču internetnih ponudnikov v New Yorku
PR 29. novembra 2018 ob 12:28

Slovenski operater Softnet nadaljujejo z dejavnostmi, ki so potrebne za čim bolj kakovostno zagotavljanje storitev svojim strankam.

»V podjetju Softnet smo se priključili na ameriško stičišče internetnih ponudnikov DE-CIX New York, na katerem je preko 400 drugih operaterjev, predvsem iz Severne in Južne Amerike. Smo prvi slovenski operater, ki mu je to uspelo. Glavna prednost naše priključitve na omenjeno vozlišče je, da bodo uporabniki bistveno hitreje in brez vmesnih skokov lahko dostopali do virov, ki jih ponuja omenjenih 400 operaterjev. To je pri nas pomembno predvsem za velika podjetja, ki se recimo ukvarjajo s finančnimi storitvami ali te povezave uporabljajo za t. i. VPN povezave,« je povedal direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

Podjetje Softnet deluje že 22. leto, pred dobrim letom pa so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Prisotni so v 16 državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in od lani še na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja