Skočite v živahen svet mobilne igre Gardenscapes
PR 28. decembra 2020 ob 11:48

Uporabnikom pametnih telefonov Huawei je omejen čas na voljo posebna promocija, v kateri dobijo povrnjenih 20 odstotkov od vsakega nakupa v priljubljeni mobilni igri Gardenscapes. 

Gardenscapes, priljubljena miselna igra razvijalca Playtrix je zdaj na voljo v Huaweievi trgovini z aplikacijami AppGallery. Navdušenci nad igrami se tako lahko z zvestim služabnikom Austinom podajo na simpatično avanturo, v kateri bodo z reševanjem miselnih zagonetk povrnili slavo nekoč čudovitemu vrtu. Ob tem pa bodo v okviru posebne božično-novoletne promocije deležni tudi povračila do 20 odstotkov od vsakega nakupa, ki ga v igri opravijo..  

»Veseli smo, da lahko prek trgovine AppGallery ponudimo našo igro širšemu krogu uporabnikov. Podpora in usmeritve, ki smo jih v procesu prilagoditve pridobili od Huaweia, so bile izjemne in veseli smo, da lahko predanim uporabnikom ponudimo delno povračilo vsakega nakupa,« je dejal Maksim Kirilenko, direktor poslovnega razvoja pri podjetju Playrix.  

Če imate igro že nameščeno, se lahko vanjo enostavno prijavite s svojim računom Facebook in na ta način shranite dosežen napredek. Nato igro prenesete iz trgovine AppGallery in s prijavo prek istega računa izkoristite omenjeno ekskluzivno ponudbo.  

V igri Gardenscapes igralec obnavlja nekoč veličasten vrt in ga skuša popeljati do njegove nekdanje slave. To počne z raziskovanjem okolja, iskanjem predmetov in reševanjem zabavnih miselnih stopenj, v katerih mora biti čim bolj uspešen pri sestavljanju vrstic s tremi ujemajočimi liki. Še dodatno pa igranje popestrijo dodatki v obliki petard in bomb, ki izkušnjo naredijo še bolj dinamično. Na voljo je več tisoč edinstvenih stopenj različnih težavnosti, kar bo zagotovo navdušilo ljubitelje miselnih iger. 

Ko igralec rešuje uganke in obnavlja vrt, odkriva skrivnosti v njem in se srečuje s posebnimi liki ter domačimi ljubljenčki. Igra omogoča sinhronizacijo z družbenim omrežjem Facebook, da lahko dosežke in položaj na lestvici delite s prijatelji.  

»Ob predstaviti igre Gardenscapes v trgovini AppGallery smo navdušeni, da lahko v naši hitro rastoči trgovini pozdravimo še enega velika partnerja in z ekskluzivno ponudbo igralcem ponudimo dodano vrednost. S pomočjo AppGallery lahko uporabniki prilagodijo in upravljajo svet mobilnih aplikacij v okolju, ki nudi svobodo, široko izbiro in prilagodljivost,« je dejal Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve Huawei v Evropi.  

AppGallery je uradna trgovina aplikacij za imetnike pametnih telefonov Huawei, ki si prizadeva uporabnikom nuditi več možnosti in razvijalcem bolj inovativne tehnologije za oblikovanje novih uporabniških izkušenj. Globalna kampanja Game Fest, ki želi uporabnike spodbuditi k iskanju novih načinov igranja z vrsto ekskluzivnih ugodnosti, pa je le ena od številnih, s katerimi Huawei dokazuje zavezanost razvoju trgovine AppGallery in mobilnih storitev HMS.   

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.