Še Telemach za praznično obdobje odklepa najobsežnejšo programsko shemo
Matjaž Ropret 8. decembra 2021 ob 16:45

Potem, ko sta to že storila najprej T-2 in nato A1 Slovenija, se je (pred)prazničnemu vzdušju pridružil še Telemach in odklenil programsko shemo naročniškega paketa EON Premium in dodatno ponudil še brezplačno spremljanje vsebin iz paketa HBO Premium. Oboje bo trajalo do 12. januarja.

Vsi naročniki Telemacha, tudi s paketoma EON Light in EON Full ali s kakšnim starejšim, in tudi če nimajo posebej naročene opcije HBO (v EON Premium je sicer vključena), bodo tako imeli dostop do celotnega nabora televizijskih programov in še vsebin ameriškega ponudnika pretočnega videa. Za prvo jim ni treba storiti ničesar, storitev HBO pa je treba vklopiti v aplikaciji ali na spletni strani Moj Telemach, prek klicnega centra (070 700 700) ali v eni od poslovalnic. Seveda priporočamo Moj Telemach. Opcija HBO Premium sicer vključuje programe HBO in Cinemax v visoki razločljivosti, razdelek HBO OD v Video klubu in storitev pretočnega videa HBO Go (ki se kmalu po novem letu preoblikuje v HBO Max).

Po koncu promocijskega obdobja se bo skupaj samodejno izklopilo, kar je pošteno do naročnikov, in na žalost operaterji ne postopajo vedno na tak način, saj lahko opcije iz promocijskih akcij ostanejo vklopljene (brez opozorila), naročnik pa se tega zave šele ob naslednji prejeti položnici.

Iz odklepanja so izvzeti programi in paketi Voyo, Zadruga, Vreme Zla in vsebine za odrasle. Ti so tudi sicer doplačljivi. Operater navaja 18 tisoč odklenjenih naslovov, tako filmov kot serij, med katerimi je mogoče izbirati v tem mesecu, ko bodo za ogled na voljo vsem naročnikom.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Telemachova akcija se torej začenja nekaj dni kasneje in tudi traja precej čez novo leto. Kot smo pisali, pri T-2 traja do vključno do 2. januarja, pri A1 pa do 6. januarja. Po naših informacijah podobno darilo svojim naročnikom pripravlja tudi Telekom Slovenije, a še ne čisto takoj.

Nekaj predlogov, kaj iz Telemachovega Video kluba gledati decembra, smo tudi že pripravili.

Naslovna fotografija: DepositPhotos

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.