Prodanih  že več kot 2 milijona pametnih ur Huawei Watch GT
PR 1. julija 2019 ob 12:33

Od predstavitve lanskega oktobra je Huawei prodal že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT, zaradi česar je postala njegova najbolj popularna nosljiva naprava. Po podatkih podjetja IDC o prodaji nosljivih naprav v prvem letošnjem četrtletju pa je Huawei zabeležil kar 282,2-odstotno medletno rast ter se globalno zavihtel na tretje mesto.

Ura, ki so jo pohvalili mediji in potrošniki, uporablja inovativen pristop dveh procesorjev in pametne arhitekture varčevanja z energijo lastnega sistema Lite OS za preklapljanje med zmogljivimi in energijsko učinkovitimi načini delovanja, pri čemer po potrebi poskrbi za  podaljševanja časa trajanja baterije. Ponuja dvotedensko trajanje baterije pri tipičnem vzorcu uporabe: celodnevno nošenje z aktivnim optičnim tipalom srčnega utripa, spremljanje spanja, 90-minutno beleženje dejavnosti tedensko in stalni prikaz obvestil s telefona. Če pa ura ne beleži dejavnosti in jo uporabljamo kot običajno uro, potem baterija zdrži tudi do 30 dni.

Druge tehnološke inovacije pametne ure Huawei Watch GT:

  • Huawei TruSeen™ 3.0 – pametna ura Huawei Watch GT podpira neprekinjeno 24-urno spremljanje srčnega utripa med povečano fizično dejavnostjo in med mirovanjem ter zagotavlja podrobne informacije o zdravju. Tehnologija je bila nominirana za najboljšo tehnologijo v nosljivih napravah na svetovnem mobilnem kongresu MWC 2019.
  • Tehnologija za sledenje spanju TruSleep™ 2.0, ki temelji na znanstvenih dognanjih, prepozna motnje spanja in ponudi več kot 200 predlogov za izboljšanje kakovosti spanja, pa tudi poosebljene nasvete za boljši nadzor zdravja posameznika.
  • Ura ima vključenih več kot deset športnih načinov, ki sledijo in beležijo vadbe posameznika, postrežejo pa mu tudi z nasveti za izboljšanje telesne kondicije.

Marca je Huawei predstavil dva nova modela pametne ure Watch GT. Različica Active ima enako ohišje s premerom 46 mm kot lani predstavljeni uri HuaweiWatch GT Classic in Sport, medtem ko ima različica Elegant manjše ohišje premera 42 mm z možnostjo keramične lunete. Z njima je Huawei potrošnikom ponudil večjo možnost izbire prave pametne ure zase.

Na podlagi odličnih rezultatov prodaje ure Huawei Watch GT v prvem letošnjem četrtletju je Huawei prepričan o rasti trga nosljivih naprav in ostaja zavezan razvoju izdelkov, ki rešujejo izzive potrošnikov.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja