Pripravite se na prihajajoče športne dogodke!
PR 27. maja 2021 ob 11:15

Televizor je nedvomno osrednja točka vsakega sodobnega doma, zlasti v času večjih športnih dogodkov. V juniju nas čaka kopica vznemirljivih, zato je zdaj najboljši čas, da izberete televizor prave velikosti, da ne boste zamudili niti enega pomembnega trenutka.

Tribuna sredi vaše dnevne sobe

Pri izbiri televizorja morate biti realni – ne glede na to, ali stojite za idejo »večje je boljše«, morate upoštevati tudi velikost vašega prostora, kjer bo televizor postavljen. Cilj je izbrati televizor glede na zorni kot gledanja, ki pa naj zaseda približno 40 odstotkov vidnega polja. Pri tem je treba upoštevati razdaljo med naslanjačem in televizorjem. Televizorji Samsung so na voljo z velikimi zasloni v ločljivostih 4K in 8K, ki vam bodo ob gledanju tekem dali občutek, kot da sedite na tribuni.

Ne zamudite nobene podrobnosti

Televizor Samsung QLED bo razkril vse skrite podrobnosti. Modeli QLED 8K namreč vključujejo tehnologijo zatemnitve osvetljenega ozadja, ki natančno nadzoruje diode Samsung Quantum Mini LED. Videli boste nepredstavljive podrobnosti, izražene v najtemnejših odtenkih črne in najčistejših odtenkih bele z 1,5-krat več svetlobnih območij kot pri običajnih televizorjih.  Ne glede na vaš vir vsebine bo televizor vsebino nadgradil na 8K. To je mogoče z umetno inteligenco s kombinacijo algoritmov poglobljenega učenja in kvantnega slikovnega procesorja. Algoritem poglobljenega učenja na napravi bo analiziral slike in jih prilagodil podrobnosti vsake pike.

Uživajte v zvokih navijanja

Če želite uživati v strastnem navijanju, je televizor Samsung nedvomno prava izbira za vas. S pomočjo samodejno optimiziranega zvoka, ki se prilagaja prostoru, lahko slišite brezhiben zvok, tudi kadar nekdo v hiši sesa ali zunaj vozijo avtomobili. Zvočna tehnologija SpaceFit vam bo omogočila uživanje v optimiziranem zvoku, usklajenem z okoljem namestitve, ne glede na to, ali gre za steno ali mizo. Poleg tega tehnologija Object Tracking Sound+ (OTS+) zagotavlja, da je zvok čim bolj kakovosten – zvok namreč sledi dogajanju na zaslonu in omogoča, da se še bolj potopite v dogajanje na tekmi.

Zdaj je pravi čas za nakup večjega televizorja

Z nakupom katerega koli modela 8K, modelov QLED in modelov iz serij Crystal UHD 7, 8 ali 9 iz leta 2021, z diagonalo zaslona 189 ali 214 centimetrov, boste izpopolnili svojo navijaško doživetje, saj vam podarimo še zvočno letev. Ob nakupu modela 8K prejmete letev HW-Q700A, ob nakupu modela QLED zvočnik HW-Q600A ali HW-A550 in ob nakupu Crystal UHD zvočno letev HW-A450. Za pridobitev pravice do darila morate svoj nakup registrirati na ce.promotion@samsung.com, pogoje promocije in podroben seznam naprav, vključenih v promocijo, pa lahko najdete tukaj.

Promocija traja do 11. julija 2021 ali do razprodaje zalog.

Če se za nakup televizorjev 8K ali QLED modelnega leta 2021 odločite v obdobju do 30. junija 2021, pridobite tudi 5 let garancije. Za več informacij in seznam modelov, vključenih v promocijo garancije, ter način pridobitve 5 let garancije, obiščite samsung5letgarancije.si.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja