Pripravi se na Gearbestov 11. november
Tehnozvezdje 31. oktobra 2018 ob 14:44

November je mogoče najboljši mesec za tehnološke nakupe. Trgovci so v zadnjih letih povsod po svetu posvojili črni petek (letos 23. november) in kiberponedeljek (sledi črnemu petku, letos bo torej 26. novembra), Kitajci pa imajo še svoj “dan samskih”, ki so ga v pravi potrošniški maniri spremenili v nakupovalno norijo. V sociologijo in abotnost vsega skupaj se tokrat ne bomo spuščali, opozorili pa bomo na kakšno akcijo in dobro kupčijo, kajti nenazadnje bi bilo neumno, če dobrih priložnosti ne bi izkoristili in bi enake ali podobne izdelke zunaj tega obdobja kupovali dražje.

Gearbest ima v pripravah na 11. november nov način popustov. Združili so prednaročila in “polaganje are”, kar na koncu prinese lep popust. Na tejle strani si lahko pogledaš, katere izdelke se da prednaročiti na ta način. Na začetku vplačaš pet ali deset dolarjev oz. 4,40 ali 8,79 evrov, da potrdiš prednaročilo. Potem pa ob koncu obdobja, v katerem se zbirajo naročila za izdelke plačaš razliko do končne cene, ki je zaradi omenjene are bistveno nižja od siceršnje. Za primer – tablica tako na koncu stane dobrih sto namesto 170 evrov, električni skiro 264 nmesto 412 in prenosnik dobrih petsto namesto več kot sedemsko. Poglej si, mogoče te kaj zamika. Seveda pa bomo v času do 11. novembra objavljali kakšna priporočila, zadeve, ki bodo v akcijah, kot jih že danes malce bolj spodaj.

Med 5. in 13. novembrom se bo dalo še loviti kupone za popuste. Uporabnik bo moral biti prijavljen in bo lahko igral eno igro v vsaki “rundi”, ki bodo po večkrat na dan (ob 9h, 13h, 17h in 21h) ter bodo trajale po pet minut. Kdor bo osvojil kakšno znižanje, se mu bo kupon pripisal v njegov račun. Kolikšne so dejanske možnosti za uspeh ne vemo, nič pa te ne stane poskusit.

Sledi pa še nekaj današnjih priporočil.

 

Gearbest Set izvijačev
Set izvijačev

Magnetni nastavki, primerni za popravljanje različne elektronske robe in še z marsikaj. Celoten komplet stane deset evrov.

Gearbest Chuwi Hi9 Pro
Chuwi Hi9 Pro

Zanimiva tablica z 8,4-palčnim zaslonom ločljivosti 2560 x 1600. Model z večjim, desetpalčnim zaslonom trenutno preizkušamo in je za zdaj naredil kar dober vtis. Izdelava je solidna, hitrost povsem v redu, tudi zaslon ni napačen. In verjamemo, da tale manjši model ni dosti drugačen. Zato je 125 evrov (iz evropskega skladišča Fast-29 ali Fast-23) dobra cena za tako tablico.

Gearbest Robot za čiščenje oken
Robot za čiščenje oken

Robot z dvema krtačama, ki se plazi po oknu in ga pobriše. Dobiš ga lahko za 120 evrov, brez kakšnih srbi glede “carine”.

Gearbest Prenosni akumulatorPrenosni akumulator

Približno 1,3-kilogramski pripomoček za kampiranje, piknike in druge priložnosti, ko ni pri roki električne energije. Akumulator ima kapaciteto 150 Wh, klasično vtičnico, več izhodov USB in še nekaj 12V DC, vgrajeni pa sta tudi lučki. Cena je 115 evrov (iz EU).

Gearbest Cubot King Kong 3
Cubot King Kong 3

Če pustimo ob strani prepotentno ime in precejšnjo maso (več kot četrt kilograma), je tole vsaj po specifikacijah zanimiv robusten telefon za 140 evrov, kolikor stane ta teden ob začetku prodaje. Glavnina uveljavljenih proizvajalcev je povsem zanemarila področje vzdržljivih mobilnikov, zato se je treba ozreti h kitajskim znamkam. Posebnost dotičnega King Konga je poleg čisto spodobnih internalij baterija s kapaciteto kar 6000 mAh, od koder tudi izhaja pretežen del mase. Izberi način pošiljanja Priority line za večje možnosti, da pošiljka pride do tebe mimo “carine”.

Gearbest Xiaomi Redmi 6
Xiaomi Redmi 6

Še en telefon za slabih 140 evrov, ta zagotovo brez plačevanja davkov (Fast-29). Povsem spodoben za manj zahtevne uporabnike, tudi ne pretirano velik.

Gearbest Xiaomi Mi Mix 2s
Xiaomi Mi Mix 2s

In pa še eden boljših predstavnikov te znamke, tokrat na voljo za dobrih 400 evrov (Fast-08 predstavlja eno od evropskih skladišč, torej so v Gearbestu telefon že uvozili v Evropo).

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja