Prihaja nagradna igra za zveste bralce
Matjaž Ropret 14. junija 2017 ob 09:42

Tehnozvezdje bo v kratkem obdarilo svoje bralce, saj bomo v nagradni igri podelili nekaj tehnoloških naprav(ic). Med njimi še povsem svežo Nokio 3310. Upamo samo, da nam srečni dobitnik ne bo zameril, ker jo bomo prej na kratko preizkusili, da bomo lahko z vsemi delili svoje vtise o njej.

Nagradna igra bo potekala izključno prek našega obvestilnika. Naslednje teden bomo v njem objavili vprašanje, na katerega bo treba odgovoriti, še teden kasneje pa bo v obvestilniku seznam izžrebancev. Seveda ne bodo mogli sodelovati sodelavci Tehnozvezdja in njihovi domači.

Tisti, ki ste že prijavljeni na vsakotedenske tehnozvezdje novice, vam ni treba storiti ničesar. Zgolj počakate na našo naslednjo e-pošto in nam potem posredujete odgovor, da se uvrstite v žrebanje. Vsi ostali pa imate še čas, da se prijavite na prejemanje obvestil, da boste imeli priložnost sodelovanja v nagradni igri. Treba je samo vpisati svoj e-poštni naslov v spodnji obrazec (ali pa na dnu strani) in že ste med prejemniki obvestil.

Hvala za podporo in zanimanje za Tehnozvezdje!

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja