Prifrčali so troti s torbicami  #VIDEO
Marjan Kodelja 27. februarja 2018 ob 08:23

Droni ali troti, kot jim tudi radi rečemo, so sila zanimive igrače, pa tudi uporabna orodja, ko nadzirajo področja naravnih katastrof ali pomagajo kmetovalcu pri bolj ekološkem kmetovanju. Ampak ko zabrenči, pritegnejo pogled. Pa naj bo to zunaj ali na modni brvi.

Obiskovalce modne revije italijanskega podjetja Dolce & Gabbana so zaprosili, naj ugasnejo Wi-Fi na svojih telefonih in ti so kmalu izvedeli zakaj. Prileteli so namreč letalniki, ki so »nosili« ženske torbice in nakit zadnje kolekcije. Kajpada so poželi veliko zanimanja in ko so opravili svoje, so se na sceno vrnile manekenke. Droni bi namreč težko prikazali oblačila, kar morda kaže, da ljudje še nismo čisto za odpis. Vsaj dokler se kakšna pametna glava ne spomni izdelati robotskega manekena. Gotovo se bo tudi kaj takega zgodilo, saj pritegne promocija, ta pa je v moderni družbi, ko veliko damo na blišč in puhle vsebine, najbolj pomembna.

Avtor Marjan Kodelja
mm
Marjan se s tehnološkim novinarstvom ukvarja od leta 1997 in v tem času je videl že mnogo stvari, ki se nikoli niso uveljavile ali pa so imele kratek čas trajanja. Začel je pri računalniški reviji Moj mikro in ter 2000 postal njen urednik. Veliko kasneje je bil urednik naprej tednika Stop in nato še tednika Vklop, trenutno pa kruh služi s pisanjem tehnoloških člankov.
Marjan Kodelja - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.