Prenovljena trgovina igabiba z nagradnimi igrami praznuje prvi rojstni dan
PR 28. aprila 2021 ob 11:17

Te dni je minilo eno leto, odkar je spletna trgovina igabiba zažarela v svoji novi podobi. Po letu dni aktivnega vključevanja v kulturo gaminga, je ta že presegla meje Slovenije in se v januarju, s končnico .com podala še na evropski trg. Govori se celo, da je igabiba spletna stran, ki jo ima med zavihki vsak igričar in tehnološki navdušenec. 

Ustvarjalci vsebin spletne strani so mnenja, da je v teh časih pomembno najti razlog za praznovanje, zato so ob prvi obletnici na vseh njihovih digitalnih kanalih poskrbeli za pravo rojstnodnevno vzdušje. Z željo, da bi se slavju pridružilo vse več ljudi, so pripravili mnoge aktivnosti, in sicer:  

  • velika nagradna igra za izdelke Google, poteka na spletni strani igabiba.si;
  • na Facebook strani igabiba se iz dneva v dan vrstijo nove nagradna igre;
  • vplivneži na Instagramu predstavljajo širok nabor izdelkov in nudijo kode s popusti;
  • ob nakupu delijo dvojne XP točke, ki jih je pri naslednjem nakupu mogoče koristiti za ugodnosti ter
  • veliko akcij.

Kljub ozko usmerjenim gaming začetkom, danes ponudba zajema širok spekter iger, mnoge igričarske dodatke, zanimive zbirateljske izdelke iz popularne kulture, tehnološko napredne izdelke, izdelke za popestritev aktivnega življenjskega sloga, tudi motorna vozila in glasbila.

Lahko bi rekli celo, da igabiba narekuje trende na področju igričarstva in s kakovostno storitvijo zadovolji želje še tako zahtevnega tehnološkega navdušenca.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja