Posebni popusti ob četrti obletnici trgovine Gearbest
Matjaž Ropret 20. marca 2018 ob 13:51

Kitajska spletna trgovina Gearbest aprila obeležuje štiri leta delovanja. V primerjavi z marsikaterim od internetnih staroselcev se to ne sliši veliko, vseeno pa je priložnost za dobre kupčije. In ker z njimi tesneje sodelujemo kot z nekaterimi drugimi trgovinami, katerih ponudbe redno objavljamo, bomo temu namenili svoj prispevek.

Tu bo mogoče najti naša priporočila in posebne kode za popuste. Nekatere od njih bodo sicer omejene na zelo majhno število kosov, po navadi zgolj pet ali deset za štiri države (poleg Slovenije bodo kode delovale še na Hrvaškem, v Bolgariji in Grčiji), zato bo treba imeti precej sreče pri tovrstnih nakupih. A pričakujemo, da za vse kupčije ne bo take omejitve in da se bo našlo kaj atraktivnega tudi brez hitrostnega klikanja na srečo. Kot vedno nakup prek naših povezav potrošnika ne stane niti centa več – zaradi kod je kvečjemu cenejši -, nam pa prinese kakšen evro.

Za četrto obletnico že trgovina sama ponuja obilo akcij, nagradnih iger in podobnega. Vračajo se denimo žaklji presenečenja, med katerimi se zagotovo splača isti z avtomobilskim polnilnikom Roidmi, saj je ta dejansko cenejši kot sicer in tudi precej uporaben, če v avtu še nimaš priključkov USB (in bluetootha). Vsak bo lahko trikrat poskušal srečo v žrebanju telefona Umidigi S2 Lite. Zvesti kupci pa bodo nagrajeni z dobropisom. Tega sicer v Gearbestu pripišejo za vsak nakup in ga je potem mogoče uporabiti naslednjič, razen za izdelke v posebnem znižanju (flash sale) ali kupljene s kodo. Tako bodo tisti, ki v tej trgovini kupujejo že od leta 2014 ali 2015 in bodo presegli 400 dolarjev, nagrajeni s 40 dolarji dobropisa. Za “novejše” kupce bo dodatka nekaj manj, a se ga prav tako lahko nadejajo.

Ena od akcij so ponudbe za manj kot dolar. Veliko različnih pripomočkov, denimo stojal, kablov in še česa, lahko novi kupci v tej trgovini, ki hkrati plačajo z uporabo Paypala, ob vpisu kode NY2018 kupijo za ceno, nižjo od (ameriškega) dolarja. Spodaj pa sledijo še nekatere druge dobre kupčije.

 

Gearbest Umidigi S2 rdeč
Umidigi S2 rdeč

Zdaj ni več tako poseben, kot je bil ob začetku prodaje, saj imajo že skoraj vsi telefoni razpotegnjen zaslon. Toda s kodo GB4thGW545 ga je mogoče kupiti za 158 evrov (skupaj s pošiljanjem iz evropskega skladišča), kar pa ni slaba cena za mobilnik s šestpalčnim zaslonom, 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe ter solidno izdelavo.

Gearbest Oukitel Mix 2
Oukitel Mix 2

Še en telefon z zanimivimi sprecifikacijami in sodobnim izgledom. Za razliko od zgornjega ima tudi zaslon (raztegnjeno) polno visoko ločljivost. Koda GB4thGW543 ceno zniža na slabih 170 evrov.

Gearbest Alfawise H96 Pro+
Alfawise H96 Pro+

Dobro opremljen androidni večpredstavnostni predvajalnik za 65 evrov (z dostavo iz Evrope).

Gearbest X96 Mini
X96 Mini

Malo manj zmogljiv, a še vedno perspektiven predvajalnik. Zdaj za samo 32 evrov!

Še več podobnih naprav pa najdeš na tejle povezavi.

Gearbest Xiaomi Air 13
Xiaomi Air 13

Koda GB4thGW529 ta prenosnik poceni na 643 evrov, poštnino vred tako stane manj kot 650 evrov. Za ta denar pa dobiš kakovostno aluminijasto ohišje, 13-palčni zaslon s polno visoko ločljivostjo, procesfor i5 sedme generacije, 8 GB pomnilnika in 256 GB diska SSD ter ločeno grafično kartico Geforce MX150. Vsekakor zelo spodoben lahek prenosnik za tako ceno. Tudi kitajski sistem Windows naj te ne prestraši, zlahka se na novo namesti slovensko različico, koda OS-a je tako ali tako zapisana v Biosu.

Če bi rad še malo prihranil(a) in ti je dovolj integrirana Intelova grafika, pa lahko vzameš različico brez Geforcea. S kuponom GB4thGW530 ga dobiš za 615 evrov, vključno s poštnino (iz Evrope).

Gearbest Robot Xiaomi MITU
Robot Xiaomi MITU

Igrača za učenje programiranja. Mogoče je sestaviti več različnih živali in potem v objektnem programskem jeziku na telefonu spisati “programček”, kaj naj figura naredi.

Gearbest Mini tablica piši in briši
Mini tablica piši in briši

Te tablice za pisanje in risanje že poznamo, tokrat pa je za zgolj pet evrov na voljo manjša različica za manjše risbice.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Znan, počasi poslavljajoči se Xiaomijev adut, a še vedno soliden telefon za malo denarja. Tokrat s kodo GB4thGW542 za 128 evrov, vključno s poštnino. Dejansko ga pošljejo iz evropskega skladišča, ne iz Hong Konga.

Različica s 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe za malo večjo brezskrbnost in hitrejše delovanje, pa je na voljo za 150 evrov.

Celoten nabor izdelkov znamke Xiaomi sicer najdeš tule, nekateri imajo zelo dobre cene.

Gearbest Buggy
Buggy

Avto na daljinsko upravljanje je lahko tvoj za 70 evrov (skupaj s poštnino), če v košarici vpišeš GB4thGW539.

Gearbest Kamea za avto Xiaomi Mijia
Kamea za avto Xiaomi Mijia

Xiaomijev kamera za beleženje dogajanja iz avta je lahko tvoja za 50 evrov.

 

Gearbest Komplet izvijačev
Komplet izvijačev

Če se kdaj lotevaš popravil elektronske opreme, ti bo ta komplet za dobrih 20 evrov zagotovo prišel prav.

Gearbest Lenovo Tab3 8 Plus
Lenovo Tab3 8 Plus

V pomanjkanju novih modelov tablic je tale še vedno zelo spodoben nakup za približno 140 evrov, saj ponuja dovolj zmogljiv procesor in zaslon polne visoke ločljivosti. Toda s kodo GB4thGW4012 je cena samo 129 evrov.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja