Poletni kino v vašem domu (#videonapovednik)
Marjan Kodelja 7. julija 2021 ob 11:34

Če julija še ne načrtujeta dopusta, potem imate morda čas za kakovostne filme ali serije, ki jih najdete v Telemachovem video klubu. Število vsebin v njem je medtem naraslo na zavidljivih 19 tisoč.

Seveda je za vse bolje, če prosti čas preživimo daleč od zaslonov. A priznajmo si, da si tega vedno ne želimo. Udobno je sedeti v prijetno klimatiziranem prostoru, ko je zunaj pasje vroče in uživati v vsebinah, ki ste si jih že davno želeli ogledati, pa zaradi šolskih in delovnih obveznosti ni bilo časa. V Video klubu je od tega meseca na voljo več kot tisoč novih naslovov. Katalog Vavoom Play je bogatejši za petsto naslovov, v katalog Nick+ prihaja več kot 440 novih naslovov za najmlajše, novi filmi pa so dostopni v katalogu Cinemix.

Vas zanima, kaj naročnikom na storitev EON meseca junija predlaga Telemach?

Kriminalistično serijo Skrito (Hidden) lahko spremljate od 9. julija. Drama v osmih epizodah spremlja inšpektorico Cadi John (Sian Reese-Williams), ki se je vrnila na sever Walesa, da bi skrbela za bolnega očeta. Ko pa v bližnji reki najdejo žensko truplo, postane očitno, da osupljiva pokrajina Walesa skriva nevarne skrivnosti. Serijo je produciral BBC, zato kot večino angleških kriminalnih serij obeta veliko užitkov in vihranja sivih celic.

Kje: katalog PickBox

IMDB ocena: 7,3/10

Vedno smo navdušeni nad filmi in serijami na televizijskem programu HBO, kajti je sinonim za kakovostne vsebine. Mednje prav gotovo sodi satirična serija Beli lotus (The White Lotus), na voljo od 12. julija (svetovna premiera bo dan prej). Dogajanje se odvija v ekskluzivnem havajskem hotelu in sledi teden dolgim počitnicam hotelskih gostov, ki se sproščajo v tropskem raju. Po nekaj dneh pa začnejo na videz popolni turisti, veseli hotelski delavci in destinacija kazati svojo temno plat.

Kje: katalog HBO OD

IMDB ocena: še ni ocene

Od kriminalne in satirične serije skočimo še v temno stran. Od 26. julija bo namreč dostopna grozljivka Podedovano zlo (Hereditary) iz leta 2018. V filmu sledimo umetnici Annie Graham, ki žaluje za svojo mamo, njena družina pa začne po pogrebu razkrivati grozljive skrivnosti o svojem poreklu in se poskuša izogniti podedovani zli usodi.

Kje: katalog Cinestar Premiere Plus

IMDB ocena: 7,3/10

Avtor Marjan Kodelja
mm
Marjan se s tehnološkim novinarstvom ukvarja od leta 1997 in v tem času je videl že mnogo stvari, ki se nikoli niso uveljavile ali pa so imele kratek čas trajanja. Začel je pri računalniški reviji Moj mikro in ter 2000 postal njen urednik. Veliko kasneje je bil urednik naprej tednika Stop in nato še tednika Vklop, trenutno pa kruh služi s pisanjem tehnoloških člankov.
Marjan Kodelja - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.