Najprej zahvala! Hvala za vse prebrane članke, pogledane videe, napisane komentarje in e-pisma ter vse ostalo. Brez zvestih bralcev vse skupaj nima kaj dosti smisla, ne pišemo in ne snemamo sami zase. In na srečo smo si pridobili (zvesto) publiko. Po skoraj treh letih obstoja in dobrih dveh letih resnega delovanja je Tehnozvezdje nedvomno že doseglo določen nivo. Po vseh merljivih in tudi mnogih nemerljivih vidikih. Nekaj deset tisoč vas vsaj enkrat na mesec pride prebrat kakšen članek, veliko vas je naročenih na tedenska obvestila, oglašate se tu in na ostalih komunikacijskih kanalih. Očitno so naša mnenja in nasveti cenjeni. Proizvajalci in ponudniki nas jemljejo resno. Vsaj kar se tiče odnosov in vsega, kar spada zraven. In četudi se je, recimo temu poslovna plat prav tako že lepo vzpostavila, smo še vedno daleč od kakšnega resnega medija. In zato za nadaljnjo rast ter dodatno bogatitev in večanje vsakodnevnega števila vsebin še vedno rabimo nekaj pomoči. V zameno za verjetno najbolj kakovostne, neodvisne tehnološke članke v slovenščini, ki so in bodo še naprej dostopni stoodstotno brezplačno, nam lahko pokloniš nekaj časa, dobre volje, klikov in navsezadnje evrov, neposredno ali posredno.

Ako se še nisi, se le naroči na naš obvestilnik. Z njim ne smetimo e-poštnih nabiralnikov, vsako sredo pa pošljemo skupek člankov po našem izboru, ki se jih res splača prebrati. In če nam (enkrat ali dvakrat letno) uspe prirediti nagradno igro, so navodila za sodelovanje prav tako (izključno) v obvestilniku.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Poklikaj nas še na facebooku, twitterju, youtubu. Prijavi se na dobivanje obvestil na telefonu ali namizju, kadar objavimo nov članek. Če nam slediš na te načine, nikoli ne zamudiš najnovejših objav. Kakšni všečki in komentarji pod njimi pa tudi pomagajo, saj algoritmi na to menda veliko dajo. Dodaj Tehnozvezdje med izjeme v blokirnikih oglasov. In ko bereš, obišči še kakšen povezan in starejši članek, na katerega spominjamo med besedilom. Naša baza je že zelo obsežna, o marsičem, kar je še vedno zelo aktualno, smo že pisali.

S svojimi nakupi v nemški izpostavi Amazona tudi pripomoreš, da pridemo do kakšnega dodatnega evra. Ta marsikaj prodaja po precej ugodnejših cenah kot slovenskih trgovci.

Za kakšen evro neposredne podpore zavzetemu tehnološkemu novinarstvu v tvojem materinem jeziku, kar je verjetno ena najdražjih dejavnosti na svetu, ali pa samo kot zahvalo za dober članek, uporaben nasvet ali prijetno krajšanje časa pa imaš tudi dve možnosti. Lahko doniraš poljuben znesek prek storitve Paypal, kar storiš tako, da klikneš spodnji gumb podpri in potem slediš postopku. Lahko se odločiš tudi za majhno vsakomesečno donacijo.
Že zdaj se ti za vsak prispevek iskreno zahvaljujemo.

Se beremo in gledamo!