Podarjamo 150 evrov za nakup v trgovini Gearbest
Matjaž Ropret 10. novembra 2017 ob 17:37

Čas je za novo nagradno igro! Od zadnje je minilo že nekaj mesecev, upamo pa, da ta ne bo zadnja letošnja, ampak bo triumvirat decembrskih dobrih mož poskrbel za še kakšno. Tokratno bomo lahko izvedli zaradi sponzorstva trgovine Gearbest, ki je za zmagovalca obljubila darilni bon v vrednosti 150 evrov.

Pravila sodelovanja v nagradni igri so naslednja. Če se želiš uvrstiti v žrebanje, si oglej Gearbestovo ponudbo ob kitajskem nakupovalnem prazniku, 11. novembru, ko je pri nas Martinovo. Nato pridi nazaj sem in v komentarje vpiši izdelek, ki ti je najbolj padel v oči in prilepi povezavo do njega. Ob tem se podpiši z imenom in priimkom, da bomo za končno identifikacijo zmagovalca imeli dovolj podatkov. Ko bomo izžrebali zmagovalno ime, ga bomo objavili, in srečnica ali srečnež se nam bo oglasil po e-pošti, z istega naslova, ki ga je vpisal(a) ob oddaji komentarja, da bomo uredili kupon za 150 evrov. Časa imaš do naslednjega petka (17. novembra) do 9h, nato bomo določili in objavili nagrajenko oz. nagrajenca.

Če med pregledovanjem ponudbe in popustov že zdaj najdeš kaj atraktivnega, bomo hvaležni za nakup, ker nam tudi to prinese nekaj centov ali evrov “provizije”. Seveda si lahko pred tem ogledaš še naša priporočila. Enako bomo veseli, če bo tudi zmagovalni nakup opravljen čez našo povezavo. In tudi upravljavci trgovine Gearbest bodo zanesljivo zadovoljni, če bo že nagradna igra spodbudila kakšen nakup. In s tem je večja tudi verjetnost, da v prihodnje skupaj z njimi izvedemo še kaj podobnega.

Srečni izžrebanec bo torej lahko pri svojem nakupu v tej trgovini unovčil za omenjeni znesek dobropisa, kolikor bo(do) izbrani izdelek (ali izdelki) dražji, bo moral doplačati. Enako velja za potencialni DDV in administrativne carinske stroške, a vseeno mislimo, da si bo z nagrado lahko privoščil kaj zanimivega in uporabnega. Ob naročilih, ki presegajo 22 evrov, kolikor je meja za plačilo davka, sicer z izbiro pošiljanja Priority line – EU express, menda obstaja možnost, da pošiljke ne pregledajo. Če je treba pri naročilih karkoli urejati, pravijo, da se je nanje najbolje obrniti prek njihove strani na Facebooku.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
48 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja