Pametni telefoni so postali način samoizražanja
PR 12. oktobra 2022 ob 10:12

Ljubezen, ki jo gojijo pripadniki generacije Z do kamer svojih pametnih telefonov, je s pogledom na družbena omrežja več kot očitna. Ne glede na to, ali gre za samozavestno poziranje pred objektivom sprednje kamere ali za posnetke prijateljev, družine in celo hišnih ljubljenčkov, je kamera pametnega telefona postala nepogrešljivo orodje za dokumentiranje življenj pripadnikov generacije Z.

Nekateri so ta trend poimenovali kar »energija glavnega lika« (Main Character Energy), saj precej natančno opiše težnjo te generacijo po objavljanju življenjskih utrinkov v obliki zgodb, kjer so sami glavni protagonisti.

Huawei pozdravlja drznost pripadnikov generacije Z pri izražanju skozi fotografijo, zato so jo podprli z novimi telefoni Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro. Novi telefoni tako priznavajo naklonjenost generacije Z do fotografije, kot načinom za povezovanje in odkrivanje lepot in čudes, ki nas obkrožajo na vsakem koraku. Z inovativnimi kamerami in nadgrajeno fotografsko izkušnjo telefoni serije Huawei nova 10 mladim omogočajo dokumentiranje življenja in izražanja še z večjo samozavestjo, poleg tega pa tudi boljšo povezanost z vrstniki in sledilci.

Ustvarjalnost skozi fotografijo

Bistvo telefonov serije Huawei nova 10 je ustvarjalnost in ustvarjanje visokokakovostnih fotografskih vsebin. To je Huaweiu uspelo doseči predvsem z izjemnimi fotografskimi zmogljivostmi.

Huawei nova 10 izstopa s svojo 60 MP ultraširoko sprednjo kamero z zaslonko f/2.4, kar se posebej odlično obnese na jasnih in visokokakovostnih portretih od blizu. Na zadnji strani pa izstopa 50 MP kamera z napredno obdelavo slike in tipalom opremljenim s Huaweievim barvnim filtrom RYYB, ki poveča občutljivost na svetlobo za 40 odstotkov, omogoča takojšne samodejno ostrenje QPD ter ima vključeno tehnologijo zaklopa brez zakasnitve (ZLS), ki se posebej dobro obnese med fotografiranjem v pogojih šibke svetlobe.

Zadnja kamera pa ima tudi tehnologijo, ki zagotavlja samodejno sledenje predmetu, ko snemate videoposnetke. Poleg glavnega tipala sta na zadnji strani še 8 MP ultraširoka makro kamera in 2 MP portretna globinska kamera, ki omogočata še več možnosti pri fotografskem ustvarjanju,

Bodite samozavestni v svoji koži

Z nadgrajenimi fotografskimi zmogljivostmi lahko mladi izrazijo svojo lepoto s pomočjo novega algoritma s podporo umetne inteligence AI Portrait, ki poudari poteze in fine podrobnosti, kot so prameni las in tekstura kože. S portretno kamero pa uživajo v eksperimentiranju z 2-kratno optično in do 5-kratno digitalno povečavo, kar omogoča neprimerljivo izkušnjo portretiranja od blizu.

Medtem, ko marsikdaj zamahnemo z roko nad težavami predstavnikov generacije Z glede nelaskavih selfi fotografij, Huawei predstavlja rešitev z novimi fotografskimi funkcijami serije Huawei nova 10, ki poudarjajo pomen fotografij, kot smo si jih sami zamislili.

Postanite središče svoje zgodbe

To pa še zdaleč ni vse. Pametni telefon Huawei nova 10 Pro podpira portretno fotografijo z zamegljenim ozadjem po zaslugi tehnologije Huawei XD Fusion Engine Huawei Multi-Vision Photography. S tem postane skrb zaradi neželenih oseb na fotografiji, motečega kaotičnega ozadja in neprimernih svetlobnih učinkov, odveč in ostane več časa, da se osredotočite na dragocen trenutek.

Tehnologija Huawei Fusion Engine ob tem samodejno izvede semantično analizo prizora na podlagi več sličic za kristalno čist portret, ki bo zablestel na družbenih omrežjih.

Izstopajte v vsakem prizoru in situaciji

Želja generacije Z po raznolikosti izkušenj zahteva zanesljivo kamero visoke ločljivosti, kar je natanko to, kar nudijo pametni telefoni serije Huawei nova 10. Tehnologija Huawei Multi-Vision Photography omogoča natančno ostrenje obraza, izboljša svetlost in jasnost ter s tem naredi protagonista vidnega tudi v slabših svetlobnih razmerah. Tehnologija XD Fusion obenem izboljša kakovost fotografij v različnih pogojih: osvetlitev od spredaj, osvetlitev od zadaj in v primeru snemanja z visokim dinamičnim razponom (HDR) za doseganje občutljivega učinka zamegljenega ozadja.

S tem boste imeli idealnega pomočnika za ustvarjanje na vseh sodobnih družbenih omrežjih, kot sta TikTok in Snapchat, sicer oba na voljo v trgovini AppGallery. Tu boste našli tudi številne aplikacije za urejanje slik, če se boste želeli še dodatno poigrati z ustvarjalnostjo, pri urejanju videa pa bo vaše nepogrešljivo orodje Petal Clip, ki deluje zelo enostavno in intuitivno.

Prevzemite vodilno vlogo in postanite junak svoje zgodbe. Pametna telefona Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro bosta v črni in srebrni barvi v Sloveniji na voljo od sredine meseca oktobra. Za Huawei nova 10 bo treba odšteti 529 €, za Huawei nova 10 Pro pa 749 €.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja