Osupnili boste, česa v aprilu ne smete zamuditi! (#videonapovednik)
Marjan Kodelja 6. aprila 2022 ob 17:08

V Telemachovem video klubu nikar ne zamudite kriminalne mini serije in dveh izjemnih filmskih uspešnic. Razkrivamo pa še, kako se zdaj imenuje televizijski program Kreator TV.

V razdelku Pickbox Now boste 14. aprila našli ekskluzivno premiero mini serije Agatha Christie: Zakaj ne Evans?, posneto po romanu slavne angleške pisateljice. Upokojeni poročnik Kraljeve vojne mornarice se vrne v rodni kraj, da bi začel novo življenje kot voznik zdravnika Thomasa v golf klubu Marchbolt. Pri tem postane priča grozljivemu dogodku, po katerem bo poskusil rešiti skrivnost »umirajočega tujca«.

Razdelek HBO razkriva uspešnico Peter Zajec: Skok v pustolovščino, ki si jo lahko ogledate od 17. aprila naprej. Peter se odpravi na potovanje v svet onstran domačega vrta, da bi našel skupino prijateljev, ki z veseljem zaidejo v težave. Čeprav tega ne ve, ga njegova družina poskuša poiskati in prepričati, naj se vrne tja, kamor sodi.

IMDb ocena: 6,2

Ljubitelji akcijskih filmov si lahko od 25. aprila v razdelku CineStar Premiere Plus ogledajo izjemen akcijski triler z Jasonom Stathamom v glavni vlogi. Film Dnevi besa je zgodba o skrivnostnem varnostniku H, zaposlenem v podjetju, ki v Los Angelesu prevaža denar. Med ropom vozil, za katera je zadolžen skupaj s sodelavci, H pokaže svojo zlobno plat.

IMDb ocena: 7,2

Če bi se radi razvedrili, potem si v razdelku HBO oglejte simpatično komedijo Veseli duh. Avtorja uspešnih knjižnih kriminalk Charlesa (Dan Stevens) muči strahotna ustvarjalna blokada in trudi se dokončati svoj prvi scenarij za gledališko igro. Njegova čudovita nova žena Ruth (Isla Fisher) si po najboljših močeh prizadeva, da bi ostal zbran, da bi lahko zakonca izpolnila njeno željo in se iz Londona preselila v Hollywood. Charlesovo iskanje navdiha ga pripelje do ekscentrične misticistke in medija madame Acarti (Judi Dench), ki naj bi pri njem doma priredila spiritistično seanso. Vendar Charles dobi več, ko spiritistka po nesreči iz onstranstva prikliče njegovo pokojno, genialno in odločno prvo ženo Elviro (Leslie Mann).

IMDb ocena: 5,4

Še nekaj za mlajše. Zanje je v razdelku HBO vedno na voljo kar nekaj kakovostnih celovečernih filmov, med katerimi tokrat izpostavljam film Lego Friends: Dekleta na misiji – Ker se spreminjamo. Predvsem deklicam bo zagotovo všeč, medtem ko fantje ne spreglejte risane serije Transformerji: Akademija reševalnih botov.

Kreator TV postaja GP1!

Televizijski kanal Kreator F1 je bil leta 2011 ustanovljen izključno za prenose dirk formule 1 ter nato leta 2013 vsebine razširil na celoten motošport. S postopno krepitvijo lastnih produkcijskih zmogljivosti se je leta 2020 začel širiti na nove trge. Danes je GP1 na voljo pri vseh večjih operaterjih na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini z avditorijem, ki presega tri milijone gledalcev. Od lani je v ponudbi Telemacha na voljo tudi gledalcem v Sloveniji, kjer ga s komentarji v slovenščini lahko spremlja več kot 230.000 gospodinjstev. Posebno moč GP1 predstavlja strokovno osebje, ki je zaslužno za več tisoč zahtevnih televizijskih prenosov (Formula 1, Moto GP, Volvo Ocean Race). GP1 ima prav tako sklenjene ekskluzivne pogodbe za izvedbo prenosov dirk NASCAR Whelen Euro Series, MXGP, ESET CUP in številnih drugih atraktivnih dirkaških serij!

Avtor Marjan Kodelja
mm
Marjan se s tehnološkim novinarstvom ukvarja od leta 1997 in v tem času je videl že mnogo stvari, ki se nikoli niso uveljavile ali pa so imele kratek čas trajanja. Začel je pri računalniški reviji Moj mikro in ter 2000 postal njen urednik. Veliko kasneje je bil urednik naprej tednika Stop in nato še tednika Vklop, trenutno pa kruh služi s pisanjem tehnoloških člankov.
Marjan Kodelja - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja