Ostani fit z napravami in storitvami Huawei
PR 16. aprila 2020 ob 08:09

Gibanje je osnovna človeška potreba, ki vpliva na naše fizično in psihično zdravje. Ko moramo ostati doma, je to lahko težko za vse starostne skupine, ne le za (občasne) rekreativce. Pametni telefoni in tehnologija 21. stoletja so dejansko pomembno prispevali k povečanju in spremljanju telesne aktivnosti ljudi v smislu merjenja srčnega utripa, števila korakov, porabe kaloriji in mnogih drugih ‘pametnih’ podatkov. Zato je to idealen trenutek, da vaše bivanje doma postane ‘pametnejše’ in da v celoti izkoristite vse, kar vam ponujajo Huaweijeve pametne naprave.

Huaweijeva aplikacija za zdravje (Huawei Health)  je dostopna na vseh modelih Huaweijevih telefonov in je vaš najboljši vodnik za vzdrževanje telesne kondicije, tudi v dneh, ko podležete skušnjavi delikatesnih izdelkov, peciva, prigrizkov ali drugih okusnih pregreh. Dokler imate s sabo telefon, vaša aplikacija Zdravje budno spremlja vašo vsakodnevno telesno aktivnost. Kako? Enostavno, vaš telefon šteje korake in jih prikazuje na naslovni strani aplikacije Zdravje. Ta novi spremljevalec beleži vse vaše aktivnosti in jih statistično izpisuje v dnevnih, tedenskih, mesečnih in letnih prikazih, pri tem pa ne pozabi izpostaviti vaših največjih dosežkov – kdaj ste naredili največ korakov, kdaj ste porabili največ kalorij, kakšna je najdaljša razdalja, ki ste jo prehodili itd. Poleg tega aplikacija obdeluje podatke in jih primerja z drugimi uporabniki Huaweijevih naprav po vsem svetu, tako da vedno veste, kakšen odstotek uporabnikov je bolj ali manj aktiven od vas. Spremljajte svoj napredek in ga delite s prijatelji, družino, pa tudi s svojim zdravnikom ali osebnim trenerjem, če želite.

Aplikacija Zdravje lahko prikaže še podrobnejše podatke, če je vaš telefon povezan s Huawei GT2 ali pametno uro GT2e. Čeprav je dejanska raba odvisna od navad posameznika, so pametne ure v osnovi zasnovane za to, da uporabnikom olajšajo znanstveno-športni vidik življenja in fizične aktivnosti. Nova pametna ura Huawei WATCH GT2e podpira možnost natančnega spremljanja delovanja srca, pošilja opomnike v primeru neobičajnega delovanja srca, meri stopnjo stresa in ima možnost spremljanja kakovosti spanca, kar uporabniku omogoča, da lahko svoje zdravstveno stanje spremlja v realnem času, kar je še posebej koristno, če telovadite doma ali na dvorišču. Tu je izdelek, ki bo kot zanesljiv partner spremljal vašo telesno aktivnost in zdravje in vam omogočal, da se ukvarjate z različnimi športi, z nekaterimi med njimi kar v svojem stanovanju, na hodniku ali dvorišču (npr. samostojen trening ali hoja).

Svoj napredek lahko dodatno spremljate tudi na najmodernejši tehnici HUAWEI Mirror Smart, ki meri vaše telesno težo in odstotek maščob. Povezana aplikacija HUAWEI Smart Scale pripravi celovito poročilo o vašem zdravstvenem stanju in na podlagi odčitanih parametrov ponudi prilagojene zdravstvene programe, ki so usmerjeni v vaš napredek, rekreacijo in večjo telesno aktivnost. Aplikacija je zelo preprosta za uporabo in ponuja zanimive grafične prikaze vašega telesnega stanja, svoje rezultate pa lahko delite na družabnih omrežjih ali s svojimi najbližjimi.

S pomočjo teh Huaweijevih naprav lahko najbolje izkoristite čas, ki ga preživite doma, izboljšate in dvignete raven svoje telesne aktivnosti in vsak dan spremljate svoj napredek.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.