Oneplus 3T za še pol leta jahanja na valu letošnjega uspeha
Matjaž Ropret 15. novembra 2016 ob 21:19

Članek o Oneplus 3 je z naskokom najbolj bran test telefona na Tehnozvezdju in tudi nasploh eden najbolj priljubljenih prispevkov na naši strani. Še zdaj, skoraj pet mesecev po objavi. Kar dokazuje, da je zanimanje za mobilnik z verjetno najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto veliko. Danes pa je kitajsko podjetje Oneplus napovedalo izboljšano različico z oznako 3T.

Oneplus 3 je naš najuspešnejši telefon doslej in lahko bi spali na njegovih lovorikah. Ampak se nočemo nikoli zadovoljiti,

je zapisal soustanovitelj podjetja Carl Pei. Ugotovili so pač, da je treba jahati na valu uspeha in da si kupci želijo še zmogljivejšega izdelka. Četudi bo malenkost dražji. Novi telefon ima najnovejši Qualcommov procesor Snapdragon 821 (v Oneplus 3 je prejšnji, malenkost počasnejši 820), večjo baterijo s 3400 mAh (prej 3000 mAh) in novo fototipalo s 16 milijoni točk. Če nič drugega, to obeta daljšo vzdržljivost z enim polnjenjem, ki ni bila med večjimi odlikami trojke, pa mogoče tudi boljše fotografije v slabi svetlobi. Novinec bo na voljo tudi s 128 GB prostora za podatke, osnovna različica pa bo še naprej 64 GB. Na pogled je sicer telefon enak, bo pa odtenek srebrne malo drugačen, in dodali so še zlato barvo. Na njem bo že privzeto nova različica Oneplusovega Androida Oxygen OS.

Oneplus 3T bo v Evropi naprodaj od 28. novembra naprej. Kot vedno, na spletni strani proizvajalca. Cena za različico 64 GB bo 439, za 128 GB pa 479 evrov. Za zdaj ni napovedi, da bi se spremenila cena za Oneplus 3, ki za 399 evrov še vedno ponuja ogromno.

 

oneplus-3t-specs

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.