Matjaž Ropret 19. maja 2017 ob 08:06

Pretekli teden smo se vozili z električnim avtom. Z BMW-jem i3 z večjo baterijo smo nabirali kilometre po vsakdanjih opravkih, po Ljubljani in se med drugim odpravili v Portorož na NT konferenco. Več o tem malem luksuznem predstavniku ekološke mobilnosti, ki je kot nalašč za vožnjo z odprto šipo in roko na vratih, si lahko ogledaš v videu, kjer se z Marjanom pogovarjava tudi o tem, kje so še vedno ovire pri baterijskem premikanju naokrog in koliko se preskok na tak način prevoza že finančno izplača (namig: seveda smo še daleč od tega, da bi se).

Ampak, če za hip pozabiva ne cenovni vidik, sva oba navdušena nad električnimi avti in njihovimi voznimi lastnostmi, nad zelo dinamičnim in posebnim i3 pa še toliko bolj.

Vabiva k ogledu nove oddaje!

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja