OBISK TREH DOBRIH MOŽ: Najboljši decembrski nakupi (2018)
Matjaž Ropret 8. decembra 2018 ob 15:09

Kot običajno v obdobjih obdarovanj in najbolj intenzivnih akcij pri trgovcih, tudi decembra iščemo najboljše popuste in dajemo nakupne predloge. Nekateri elektronski izdelki so lahko zelo uporabna darila, včasih pa se v takih akcijah tudi zase splača kupiti kakšno napravo, ki si je že dolgo želimo, a je njena običajna cena preprosto previsoka. Z nakupom v trgovinah Gearbest ter na nemškem Amazonu in britanskem Amazonu tudi pomagaš Tehnozvezdju, saj nam ti trgovci odstopijo majhno provizijo, pri čemer seveda cena ni nič drugačna. Zato vsaj pri omenjenih prosimo za kupovanje prek naših povezav. Najlepša hvala!

Nimamo pa namena prav veliko okolišiti. Tule bomo, kolikor se bo dalo ažurno, vse tja do božiča, osveževali seznam popustov in izdelkov, ki so po našem mnenju dobri in zanimivi. Pa kar začnimo:

Veliko fotoaparatov je znova v akciji in kdor bo zamudil priložnost, si je sam kriv. Še posebej za ugoden nakup odličnega Sonyjevega RX100 IV, ki ga danes prodajajo za 555 evrov. Omenimo še zanimiv snemalni letalnik Parrot Anafi za 630 evrov.

Znižane so tudi zapestnice in ure Fitbit. Med njimi Charge 2 za 90 evrov.

Najzmogljivejši med poceni telefoni je v akciji za 267 evrov. Tako v rdeči kot v črni barvi. S poštnino Priority line bi tudi moral priti direktno do kupca, čeprav ga odpošljejo s Kitajske oz. Hong Konga.

Gearbest Pocophone F1Pocophone F1

Med modrozobimi zvočniki enega najboljših razmerij med ceno in kvaliteto ponuja Ankerjev Soundcore Flare. V posebni božični akciji se ga skupaj s torbico za prenašanje naokrog dobi za 60 evrov, kar je 20 evrov ceneje od siceršnje cene samega zvočnika. Po testih ta naprava ponuja zelo soliden zvok, ki dobro napolni prostora, ponuja pa več kot deset ur delovanja z enim polnjenjem baterije. In za dodatno vzdušje ima spodaj svetlobni pas, lahko pa se odločiš tudi za rdečo izvedbo.

Redko ima kateri od cenejših kitajskih prenosnikov več kot 128 GB diska SSD. Toda Jumper EZBook S4 je prav tak, saj premore 256 GB prostora. Poleg tega ima 14-palčni zaslon, procesor Celeron N4100, ki smo ga že videli, in 8 GB pomnilnika. S kodo GBNBJPS4256G je cena 338 evrov (s pošiljanjem Priority line).

Gearbest Jumper EZBook S4
Jumper EZBook S4

Pokončne miške so v zadnjem času kar priljubljene. Tale je že tako ali tako poceni, s kodo GBAFFYL078 pa jo poceniš na samo dobrih šest evrov!

Gearbest Alfawise WM02
Alfawise WM02

Lahko pa za sedem evrov in pol poskusiš s tole, še povsem svežo miško, ki ima namesto gumbov in koleščka površino za dotikanje.

Gearbest Gocomma Wireless touch mouse
Gocomma Wireless touch mouse

Ta polnilnik s štirimi izhodi USB in vtikači za Evropo, Veliko Britanijo, ZDA in Avstralijo je preverjeno uporaben. Dobiš pa ga za manj kot deset evrov.

Gearbest Potovalni polnilnikPotovalni polnilnik

Oneplus 6 je še vedno skoraj vrhunski telefon, čeprav je vmes proizvajalec predstavil že (malenkostno) izboljšani 6T. Zdaj lahko različico s šestimi gigabajti pomnilnika in 64 GB shrambe dobiš za 355 evrov. Izberi pa način pošiljanja Priority line, da paket zaobide carino.

Gearbest Oneplus 6 64 GB
Oneplus 6 64 GB

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
3 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja