Novost v Ljubljani – Nov operater Omrežje
PR 9. avgusta 2021 ob 12:23

Tudi prebivalci Ljubljane bodo odslej lahko izbrali novega operaterja Omrežje, ki je trenutno že na voljo v Komendi, Ajdovščini, Krškem in Izoli. »Ponosen sem, da se s svojimi telekomunikacijskimi storitvami širimo tudi v našo prestolnico. Med prvimi bodo lahko naše storitve v Ljubljani lahko uporabljali stanovalci soseske Novo Brdo s skoraj 500 stanovanji, ki naj bi bila končana jeseni,« je izpostavil Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje (na fotografiji), in dodal: »Kmalu bo operater na voljo večjemu delu Ljubljane, pozneje pa tudi po celotni Sloveniji.«

Kaj vse omogoča?

Optično omrežje FTTH posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije. Pri mobilni telefoniji Omrežje zagotavlja pokritost po celotni državi. Med drugim svojim uporabnikom nudijo tudi pester izbor najbolj gledanih televizijskih programov (dokumentarnih, informativnih, filmskih in tudi vseh športnih) ter časovni zamik za do 7 dni nazaj. »Televizijske vsebine so tako dostopne na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo,« pove Boštjančič.

Zakaj izbrati manjšega operaterja?

Direktor Omrežja meni, da so manjši operaterji odlična izbira predvsem zaradi hitre odzivnosti in prilagodljivosti strankam. »Pri nas se vsakemu posamezniku posvetimo individualno. Naj še izpostavim, nimamo nobenih čakalnih vrst in takoj ste na vrsti, ko nas pokličete oz. potrebujete,« še zaključi.

Več informacij najdete na naslovu omrezje.si.

Naslovna fotografija: Barbara Reya

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja