Nogometni popusti na Gearbestu
Tehnozvezdje 22. junija 2018 ob 14:11

Nekaj časa že sodelujemo s spletno trgovino Gearbest, kjer se da najti marsikaj, od telefonov do dronov, pa tudi oblačila in drugo, kar nas tukaj malo manj zanima. Redno objavljamo najbolj zanimive ponudbe iz te trgovine med našimi (skoraj) vsakdanjimi nakupnimi priporočili. Te dni pa tamkaj poteka poletna razprodaja, ki so jo malo (marketinško) povezali tudi s svetovnim prvenstvom v nogometu. V času te akcije (do 9. junija) je marsikateri izdelek cenejši, kot je sicer, poleg tega pa so na voljo različne kode za popuste, ki niso vezane na posamezne izdelke, sodeluješ lahko v nagradnih igrah in prihraniš kakšen evro tudi z naročanjem paketov “na srečo”. In ne pozabi, da vsak tvoj nakup malenkostno pripomore tako k temu, da Tehnozvezdje lažje diha in obratuje, kot tudi k možnostim, da vsake toliko časa preizkusimo kaj iz ponudbe te trgovine in ocenimo, ali je vredno nakupa.

Najprej, ko prideš na stran te razprodaje, vidiš dva kupona. Trenutno je še na voljo tisti, ki zniža ceno nakupa za deset dolarjev pri skupnem znesku nad dvesto dolarjev. Ali v evrih – 8,70 evrov popusta pri naročilu za najmanj 174 evrov. Drugi kupon s precej večjim popustom je žal že izkoristilo zgornje število kupcev, prihajata pa v ponedeljek (25.) dva nova. Od 17h naprej bo lahko omejeno število kupcev, ki bodo naročili blago za vsaj 399 dolarjev, plačalo 199 dolarjev manj. Še dodatno pa bo na voljo koda za pet dolarjev popusta pri znesku na 99 dolarjev. Za celotno trgovino pa dodajamo še tole kodo za popust: Carnival-10$-3. Ta ob nakupu nad deset dolarjev ceno zniža za tri dolarje. Kar se že pozna pri kakšnih nosilcih, ovitkih, baterijah, zapestnicah in še čem. Še posebej, če je na meji za plačilo davka (22 evrov skupaj s poštnino).

Kot lahko opaziš med pomikanjem po strani navzdol, so ena od kategorij “Lucky football bags”. Ta so paketi, pri katerih samo v grobem poznaš vsebino, povsem konkretno pa ne. Ker gre za neke vrste slepi nakup, vendar vseeno ne za mačka v žaklju. Tako denimo “vrečka” s “pametno uro Lenovo” za dobrih 17 evrov, zelo verjetno vsebuje zapestnico, ki sicer stane 25 evrov, torej ne prihraniš samo osmih evrov, ampak se tudi izogneš carini. Podobno je z ostalimi paketi. Če iščeš svetilko za na kolo ali tako, ki se ponoči prižge, ko se ji približaš, nosilec telefona za v avto ali kakšno igračo za otroke, je tu priložnost za zelo poceni nakup.

Nekatere naprave lahko kupiš ceneje, če to počneš v aplikaciji na pametnem telefonu. Druge bodo nižje cene deležne ob določenem terminu. Nasploh čez vikend poteka šele ogrevanje, s ponedeljkom prihajajo nekatere precej zanimive pocenitve, zato se splača še kdaj nazaj sem in na stran razprodaje preverit novosti. Sledi pa še nekaj priporočil.

Gearbest Ninebot ES1
Ninebot ES1

Električni skiro izpod okrilja Xiaomija z dosegom 25 km in nosilnostjo 100 kg. Skupaj z davkom te v tejle akciji stane 375 evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi S2 32 GB
Xiaomi Redmi S2 32 GB

Telefon za 170 evrov (s poštnino iz evropskega skladišča) je zagotovo dobra možnost, če za takega vsakdanjega spremljevalca ne bi dal več kot dveh stotakov. Ima še vedno dovolj moderen procesor, velik zaslon, kovinsko ohišje, hiter čitalnik prstnih odtisov in dokaj aktualen Android.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 5
Xiaomi Redmi Note 5

Zmogljivejši Redmi Note 5 premore boljši zaslon in večjo baterijo, pa najbrž kvalitetnejši fotoaparat. S kodo GBmid-yearNote5 lahko ceno za različico s 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe znižaš na 165 evrov. Skupaj z uvoznimi stroški tako zanj plačaš približno 215 evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi 5 Plus
Xiaomi Redmi 5 Plus

Redmi 5 Plus je nekje vmes med zgornjima dvema. Procesor je enak kot pri S2, fotoaparat enojen, zaslon pa je kot v Note 5. Tule je v različici s 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe naprodaj za 195 evrov, vključno s poštnino. In ker pošiljka pride iz Evrope, dodatnih stroškov ne bo.

Gearbest Oneplus 6
Oneplus 6

Ena najboljših izbir, če za telefon ne želiš odšteti 800 evrov ali več. Oneplus 6 s 64 GB prostora za podatke, kar je za večino uporabnikov verjetno dovolj, stane približno 535 evrov.

Gearbest Umidigi A1 Pro
Umidigi A1 Pro

Oznaka pro v imenu je morda nekoliko pretenciozna, toda za približno 120 evrov ali še manj dobiš telefon s specifikacijami, za kakršne pri uveljavljenih znamkah plačaš dvesto evrov ali več. Še največja ovira je 16 GB prostora za podatke. Toda reč je res poceni.

Gearbest Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Dolgo pričakovana Xiaomijeva zapestnica, naslednica najbolj priljubljene tovrstne naprave v zadnjem letu, je zdaj na voljo za 30 evrov, s poštnino vred. Skupaj z davkom in stroški cena resda naraste na 50, toda z zgornjo kodo za popust vse skupaj spustiš še za tri evre.

Gearbest Elephone EE Band 5

Elephone EE Band 5

Ako se ti ne zdi smiselno plačevati davka za Xiaomijevo zapestnico, Lenovove pa ne bi kupoval(a) na slepo, lahko poskusiš s tole. Ima precej funkcij in velik, barven zaslon, omenjena koda (Carnival-10$-3) pa ti jo poceni na 18 evrov.

Gearbest Jumper EZBook 3 Pro
Jumper EZBook 3 Pro

Prenosnik, zelo podoben nedavno testiranemu Yepu. Zelo dobra vrednost za ceno in ker s kodo GBmid-year11 ceno znižaš na slabih 180 evrov, ga na koncu dobiš za nekaj manj kot 240 evrov.

Gearbest DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro

Eden najboljših snemalnih letalnikov stane samo 770 evrov (iz evropskega skladišča!), vrhunska tehnologija po zares dostopni ceni.

Gearbest Dron Xiaomi MITU
Dron Xiaomi MITU

Zanimiv izobraževalni, snemalni in bojevalni letalnik je znižan na 60 evrov.

Gearbest JJRC H47 Elfie
JJRC H47 Elfie

Igrača, ki pa je lahko več, kot samo to. Naprodaj za 38 evrov, iz Evrope.

Gearbest Mi TV Box
Mi TV Box

Večpredstavnostni predvajalnik z lepim uporabniškim vmesnikom je znižan na 48 evrov.

Gearbest Avtomobilski polnilnik
Avtomobilski polnilnik

Z dvema izhodoma, povezavo bluetooth in oddajanjem glasbe čez FM. Uporabna reč, ki jo s kodo GBmid-year12 dobiš za deset evrov, vključujoč poštnino.

Gearbest Domači polnilnik
Domači polnilnik

Prav tako za polnjenje dveh naprav naenkrat. Izhodni tok je 2,4 A, na zaslonu pa se prikazujejo o napetosti in toku.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja