NLB Skladi – odslej tudi v mobilni aplikaciji
PR 12. septembra 2019 ob 11:13

Vsi vlagatelji krovnega sklada NLB Skladi, ki imajo na mobilnih napravah operacijski sistem iOS ali Android, lahko odslej svoje prihranke pregledujejo tudi v novi mobilni aplikaciji NLB Skladi.

Mobilna aplikacija NLB Skladi na brezplačen, enostaven in varen način omogoča pregled stanj privarčevanih sredstev, pregled zgodovine vplačil in izplačil, simuliranje potencialnih davčnih obveznosti, pridobivanje informacij o aktualnih dogodkih na kapitalskih trgih, dostop do publikacij in urejanje osebnih podatkov.

Za uporabo aplikacije so potrebni le trije enostavni koraki: registracija, ki jo vlagatelji opravijo v NLB Poslovalnici, namestitev in aktivacija. Aplikacija je tudi nadvse varna, saj je zaščitena z osebno PIN številko, prstnim odtisom ali prepoznavo obraza (v kolikor mobilna naprava to omogoča), ki v kombinaciji z aktivacijsko kodo in serijsko številko nudi popolno zaščito nad osebnimi podatki.

Mobilna aplikacija NLB Skladi je na voljo za uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android in za uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom iOS.

Z novo mobilno aplikacijo NLB Skladi bo tako pregled nad vlagateljevimi naložbami mogoč vedno in povsod.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja