Nikoli več ne zamudite priljubljene oddaje, niti na poti
PR 13. maja 2022 ob 08:32

Televizijske oddaje in druge digitalne video vsebine že nekaj časa spremljamo tudi na mobilnih napravah. Da uporabniki pri tem ne bi bili prikrajšani, je na pametnih telefonih z mobilnimi storitvami HMS, kot sta Huawei P50 Pro in P50 Pocket, na voljo cela vrsta lokalnih in globalnih televizijskih in aplikacij ponudnikov pretočnega videa.

Nikdar v zgodovini še nismo imeli toliko možnosti spremljanja televizijskih serij in filmov. Nekoč smo jih lahko spremljali le na televizijskem zaslonu, natanko ob času, ko so bile na sporedu ali smo odšli v kino. Danes nismo več odvisni od linearne televizije, še manj od časa, ko je oddaja na sporedu. Na voljo nam je funkcija kasnejšega ogleda in številne pretočne storitve, kjer so vedno na voljo zanimive vsebine. Poleg tega televizor ni več edini zaslon, ki nam je na voljo.

Verjetno ste že prišli v skušnjavo, ko ste si želeli ogledati tekmo ali priljubljeno oddajo, pa niste bili doma pred svojim televizorjem. Pametni telefoni nas že dolgo rešujejo v takšnih položajih, s tem, da omogočajo spremljanje televizijskih programov, ki jih lahko spremljajo na domu, tudi na njihovih zaslonih. V Huaweievi trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery boste tako našli aplikacije NEO Telekoma Slovenije, EON TV Telemacha, tv2go operaterja T-2 in številne podobne tuje aplikacije. Od tu najprej je uporaba preprosta. Izberete in namestite aplikacijo svojega domačega operaterja, se prijavite z uporabniškim računom in na voljo so vam naročeni televizijski programi v živo kakor tudi funkcija ogleda za nazaj.

Katera video platforma je vaša najljubša?

Poleg storitev linearne televizije so vse bolj priljubljene storitve pretočnega videa. Od domačih je gotovo na prvem mestu VOYO največje komercialne televizije, ki je aplikacijo že objavila v trgovini AppGallery. Kaj pa aplikacije globalnih storitev? V omenjeni trgovini med drugimi najdete povezave do spletnih mest, od koder namestite aplikacije Netflix, Amazon Prime Video in Disney+. Zadnja je še posebej zanimiva, kajti poleti bo storitev na voljo tudi na področju Slovenije. Če aplikacije ne najdete v trgovini ali s pomočjo iskalnika Petal Search, to ne pomeni, da storitev na vašem telefonu ne bo delovala. V skrajnem primeru je namreč še vedno možnost uporabe v oknu spletnega brskalnika. Na takšen način lahko uporabljate verjetno najbolj priljubljeno video storitev YouTube.

Nismo še zaključili z bogatim naborom virov digitalnih vsebin, ki so vam na voljo na telefonih Huawei P50 Pro in P50 Pocket. Med nami so posamezniki, ki imajo raje vsebine v lasti, kot da plačujejo dovoljenje za ogled v pretočnih storitvah. Še vedno jih namreč lahko kupite in jih v digitalni obliki hranite na pomnilniku naprave v domačem omrežju. Da jo od tam lahko po želji predvajate na zaslon pametnega telefona, je v trgovini AppGallery na voljo izredno priljubljen in zmogljiv brezplačni medijski predvajalnik Kodi.

Naposlušali smo se razlag o prihodnosti televizije, a se dozdeva, da televizija kot naprava ali televizija kot program, nista v središču iskanja. Tam so raznovrstne vsebine, tam je informiranje in tam je zabava in še pomembneje – »načini«, ko vse dati na razpolago gledalcu. Najbolj pomembno pri vsem tem pa je, da imate v žepu vedno napravo z dovolj velikim zaslonom, zaradi katere nikdar ne boste ničesar zamudili. Huawei P50 Pro in P50 Pocket, poleg še cele vrste drugih funkcij in zmogljivosti, nudita velik in kakovostni zaslon, hitro povezavo ter potrebne aplikacije za ogled želenih vsebin kadarkoli in kjerkoli.

Bogat ekosistem naprav

Premijska pametna telefona P50 Pro in P50 Pocket sicer predstavljata le vrh smetane Huaweievih pametnih naprav. Poleg njiju v ponudbi najdete še telefone srednjega razreda Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.